FinStart е съвременен ипотечен кредит за физически лица, при който се кандидатства за суми в размер от 5 000 до 200 000 лв. срещу обезпечение с недвижим имот. Кредитът се изплаща на равни месечни вноски, като срокът за погасяването му може да бъде за период от 12 до 60 месеца, според избора на потребителя и индивидуалните му нужди и възможности.

Кандидатстването за ипотечен кредит FinStart става бързо и лесно, като може да се извърши от всяка точка на страната. Може да се кандидатства изцяло онлайн, като е нужно единствено да се попълни кратката форма за кандидатстване на уебсайта на марката: www.finstart.bg. Тези от клиентите, които предпочитат личния контакт, може да посетят всеки един от 100-те партньорски офиса на CITYCASH в цялата страна. Одобрението се получава в рамките на 24 часа. Необходимите за кандидатстване документи са сведени до минимум, като за одобрение за получаването на кредита няма нужда от поръчител и може да кандидатстват и лица с лоша кредитна история. При кандидатстването за заема срещу обезпечение няма допълнителни или скрити такси и условия. След одобрение и вписване на първата поред договорна ипотека, сумата постъпва директно в сметката на кредитополучателя. Продуктът FinStart бърз ипотечен кредит е подходящ за хора, имащи нужда от финансова сигурност и стабилност, които притежават недвижим имот, който могат да използват като обезпечение за ипотеката. Средствата, получени чрез кредита, могат да се използват както за ремонт на жилището или автомобила, така и за закупуването на нови такива, а също и за реализиране на различни проекти и планове, според персоналните желания.

Ипотечният кредит FinStart е особено подходящ за рефинансиране на други кредити, а също и за обединяване на няколко по-малки такива. Това дава удобството от изплащането на една единствена по-ниска месечна вноска, като се спестява затруднението по изплащането на няколко различни кредита едновременно, които често са и към различни финансови институции. Обединяването на задълженията с FinStart дава възможност за едно ново финансово начало, по-голямо финансово спокойствие и сигурност.

Макар и все още сравнително млада марка, ипотечните кредити на FinStart придобиват все по-голяма популярност на пазара на бързите кредити, поради няколко основни предимства, които предлагат на своите клиенти:
  • Фиксирани месечни вноски
  • Безплатна оценка на имота
  • Опростена процедура по кандидатстване
  • Бързо одобрение – до 24 часа
  • Без поръчители
  • Независимо от кредитната история на клиента
  • Без нужда от доказване на доход
FinStart е ключ към твоите финансови решения, кандидатствай сега!
Наръчник с безценни съвети за банковите и бързи кредити