"Maxo" (https://maxo.bg/) предлага на всеки собственик на автомобил максимално бързо и лесно финансиране с помощта на обратен лизинг. Можеш да заявиш сума в размер до 30 000 лв., като единственото условие е да притежаваш личен автомобил.

Заявяваш онлайн и получаваш отговор до 15 минути, без поръчител, без доказване на доход, дори и при лоша кредитна история.

Парите получаваш в рамките на 1 работен ден, без усложнени процедури и условия. След като направим безплатно оценка на колата ти, ще ти предложим максималната сума, от която можеш да се възползваш.

Реализирай идеите си с помощта на обратен лизинг от Maxo.bg и продължи да ползваш колата си, както досега!

Какви са предимствата на Maxo.bg?
 • Бързина
  Кандидатстваш онлайн на maxo.bg или по телефона на 0700 20 501 . Минаваш безплатен оглед и експертна оценка на автомобила. Получаваш одобрената сума в рамките на 1 работен ден!
 • Пълна прозрачност
  Ясни условия през целия период на договора за обратен лизинг. Без такси за кандидатстване, одобрение и предсрочно погасяване.
 • Улеснен процес
  Заявяваш само с лична карта и малък талон на автомобила. Без сложни процедури и чакане в КАТ – нашите експерти ще се погрижат за всичко, вместо теб!
 • Удобство и комфорт
  Изплащаш на удобни за теб месечни вноски за срок до 48 месеца. Гарантираш с личния си автомобил и продължаваш да го ползваш.
Най-полезните съвети и практически указания в сферата на личните финанси