“БЕСТ ФАЙНЕНС“ е динамична високотехнологична небанкова финансова институция, която предлага бързи кредити оналйн от 300 до 1500 лв. само срещу лична карта. Основната цел на компанията е да предоставя на своите клиенти финансовите продукти, от които имат нужда, в точния момент, при най-добрите условия. Благодарение на своя висококвалифициран и мотивиран екип, „БЕСТ ФАЙНЕНС“ осигурява бързо и компетентно обслужване на своите клиенти, както на телефон 0700 911 19, така и онлайн.

Разгледайте различни варианти на кредита;

Кандидатстването за BestCredit e изключително лесно и достъпно, като при одобрение можеш да получиш своя кредит от всяка точка на страната в рамките на минути, без скрити такси и непредвидено оскъпяване. Всичко, от което имаш нужда, е мобилен телефон и достъп до интернет. Бързо, удобно, без загуба на време и нужда от посещение в офис подаваш своето искане за кредит. Сам избираш вида на кредита, сумата и срока, попълваш личните си данни и въвеждаш кода за потвърждение, който ще ти изпратим. Единственото условие, за да бъде разгледана твоята заявка е да имаш постоянни доходи, добра кредитна история и да си на възраст между 18 и 70 години. Ако бъдеш одобрен, ще ти изпратим парите по кредита веднага, а ти можеш да ги изтеглиш от банковата си сметка или да ги получиш на всяка каса на EasyPay.

Сравнете условията на всички бързи кредити

Защо да избереш BestCredit от „БЕСТ ФАЙНЕНС“:
  • Коректност, дискретност и разбиране – от изключителна важност за „БЕСТ ФАЙНЕНС“ са добрите и ясни отношения с нашите клиенти.
  • Изцяло онлайн, лесно, бързо и удобно кандидатстване и усвояване на кредит – използваните от нас софтуерни технологии ни позволяват разглеждането на голям брой заявления за кредити за кратко време.
  • Ясни и прозрачни условия – получаваш подробна писмена информация относно условията по продуктите, които предлагаме, както и за общата сума, която трябва да върнеш, като си наясно с нея преди да я усвоиш. В нея е включено цялото оскъпяване. Не променяме договорения лихвен процент за периода на кредита. Единственият начин да се увеличат разходите по даден кредит е, ако не спазваш условията на договора и не връщаш заема си навреме.
  • 100% сигурност и защита на предоставената от клиентите ни информация.
  • Социално отговорна компания – „БЕСТ ФАЙНЕНС“ е микрокредитираща компания, която обръща специално внимание на коректността в отношенията с клиентите, служителите и партньорите си. „БЕСТ ФАЙНЕНС“ гарантира съответствието на процедурите, при които отпуска кредити, с действащата в страната нормативна уредба.
  • Потребителски ориентирана компания – с иновативните си решения, нововъведения и автоматизирани процеси, отговаряме на нуждите на нашите потребители при потребност от краткосрочно финансиране.
  • Без такси за кандидатстване, усвояване и предсрочно погасяване на кредит.
  • Отлично качество на обслужване.
  • Отговорно кредитиране – всеки кандидат се оценява индивидуално с цел да му бъде предложен кредит, съобразен с личните му нужди и възможности.
Прочетете интересни новини и полезни съвети
.
?Задайте ни въпрос