Тук имате възможност бързо и лесно да сравните условията на банките, предлагащи кредитни и дебитни карти и електронно (онлайн) банкиране за физически лица и фирми. Банковите карти са изключително удобен, а и понякога единственият възможен инструмент при пазаруване онлайн или заплащане на ПОС терминал. Освен това банковите карти предлагат множество финансови бонуси за своите ползватели, като например отсъпки при пазаруване в определени вериги и застраховки при пътуване в чужбина. Електронното (онлайн) банкиране е изключително полезно, евтино и сигурно средство за управлението на парите по сметките и картите ви, което ще ви спести стотици часове време.

Виж най-добрите оферти за кредитни карти


Калкулатор за банкови карти и електронно банкиране:

Дебитните карти имат сметка към себе си и могат да се ползват само когато в тази сметка има внесена сума. Могат да се използват при разплащане на ПОС терминали в търговски обекти, разплащания в интернет, теглене на пари от банкомат. Кредитните карти се използват най-често за закупуване на стоки на отложено плащане, разплащания в интернет, покупки на стоки на ПОС терминали в търговски обекти. Кредитната карта е с определен лимит, до който банката се съгласява да ви отпуска кредит. Електронното банкиране е онлайн услуга на банките, с която можете да извършвате лесно, евтино и сигурно банкови преводи, плащане на сметки, откриване на депозити и други, без да се налага да ходите до банката.
При безконтактните карти е възможно да заплатите услуга на ПОС терминал без да поставяте картата в ПОС устройството и без да въвеждате ПИН код, ако плащането е под определена сума.
Изберете международна карта ако възнамерявате да я ползвате в чужбина или ще правите разплащания в интернет.