Продължете към съдържанието

Калкулатор за бързи кредити

Сравнете условията на компаниите, отпускащи бързи кредити чрез Кредитния ни калкулатор. Изберете начина на кандидатстване (онлайн или в офис) и вида на погасяване (на вноски или еднократно) на база необходимата ви сума и срок на погасяване на кредита. Ще видите резултата като общата сума, която трябва да върнете, с включени всички видове лихви и допълнителни такси, както и допълнителна информация.

СРАВНИ ИЗБЕРИ ЗАЯВИ

Сума:
Срок:
 • Начин на кандидатстване за кредита:
 • Онлайн
 • В офис
Сортирай по:
Намерихме съвпадения за вас.
Намерихме едно съвпадение за вас
Няма съвпадение
Show more results

 • Какво е бърз кредит и с какво е по-различен от банковия?
  „Бързи кредити” са заемите от небанкови институции. Първо предимство е улесненото кандидатстване само с лична карта, включително изцяло онлайн. Одобрението е бързо – от 6 минути до няколко часа. Отпускат се по-лесно на хора с лоша кредитна история. Има много варианти за получаване на парите и плащане на вноските – в офис, на каси, по банков път и др. Отпускат се и за малки суми и кратки срокове – например 200 лева за 10 дни.
 • На какви условия трябва да отговарям, за да получа бърз кредит?
  За да кандидатствате за бърз кредит, трябва преди всичко да бъдете пълнолетен, български гражданин и да имате постоянен, доказуем доход. Допълнителни изисквания, които могат да се появят при различните компании, са: да имате незапорирана банкова сметка, да сте с добра кредитна история. Възможно е също така, да се наложи да предоставите допълнителна информация, ако кредитните експерти решат, че има нужда.
 • Мога ли да кандидатствам за бърз кредит, ако имам лоша кредитна история?
  Ако имате лоша кредитна история, но се нуждаете спешно от средства, може да кандидатствате за бърз кредит. За разлика от банките, критериите за „добър” и „лош” платец при небанковите институции са различни. Те често предлагат помощ на хора с лоша кредитна история.
 • Какво е „Кредит до заплата“?
  Кредитът до заплата е най-често онлайн продукт, при който теглите малки суми, между 50 и 750лв, които връщате с една единствена вноска, най-често до 30 дни. В случай на затруднение, при което не можете да върнете сумата в срок, повечето компании предлагат удължаване на срока, срещу заплащане на еднократна такса.
 • Какъв кредит да взема – „до заплата” или на вноски?
  Ако искате да изтеглите по-малка сума, която ще върнете без проблем, когато получите следващата си заплата/хонорар, възползвайте се от кредит до заплата. Ако имате нужда от по-голяма сума, или се притеснявате, че сумата ще се отрази на месечния Ви бюджет, изберете кредит на вноски.
 • Как да избера най-добрата оферта за бърз кредит?
  Когато имате спешна нужда от средства, нямате време да разглеждате всички сайтове на компании или пък да посещавате различните офиси в търсене на най-изгодната оферта. Ето защо, за да Ви улесним, създадохме калкулатора за бързи кредити. В него просто трябва да въведете необходимите данни и ще получите списък с всички компании, които предлагат това, което търсите.
 • В Калкулатора показани ли са всички такси и лихви?
  Нашият калкулатор показва списък с КРАЙНИТЕ суми на сравняваните кредити, за да може по- лесно да изберете компанията, която най-много ви устройва. Тази крайна цена се формира от главницата, лихвите и таксите по кредита плюс допълнителна услуга или неустойка. След като изберете кредита, от който се нуждаете, може да прегледате подробно всички условия в сайта на компанията.
 • Има ли разлика между кредитите отпускани „онлайн“ и в офис?
  Що се отнася до суми и условия по кредит – НЕ. Изберете онлайн кредит, ако нямате време да посетите офис или искате да получите средства бързо и без да напускате дома си. Ако пък искате да се запознаете от близо с условията по кредита, да зададете допълнителни въпроси и дори да получите сумата в кеш, посетете офис на избраната компания.
 • Дължа ли такса при предсрочно погасяване на кредита?
  Ако мислите, че може да погасите кредита си предсрочно, добре е да се запознаете с условията за предсрочно погасяване, описани в подписания от Вас договор. Някои компании не начисляват такса за предсрочно погасяване, докато други може да начислят. Обърнете внимание на условията, когато подписвате договор.
 • Кога и при какви условия мога да се откажа от договора за кредит?
  Ако получите кредит, но искате да се откажете от него, може да го направите като следвате процедура, определена от „Закона за потребителския кредит“:
  • Да изпратите писмено уведомление преди изтичане на законовия срок от 14 дни;
  • Да възстановите отпуснатата сума и лихва за периода, през който сте използвали сумата.
  Внимание: може да се откажете от договора, само ако сумата, за която е сключен, е по-голяма от 400лв.