Тук имате възможност бързо и лесно да сравните условията на застрахователните компании, предлагащи застраховка „Каско на МПС“. Застраховката осигурява покритие на автомобила срещу различни рискове като пожар, природни бедствия, кражба на автомобила или монтирано в него оборудване, авария вследствие сблъскване с друг автомобил или предмет на пътя, щети на паркинг и др. Калкулаторът е предназначен само за застраховане на леки автомобили за лично ползване на физически лица. Като резултат ще видите крайната цена, която трябва да заплатите за покритие „Пълно каско“ и много допълнителна полезна информация.

Ако търсите финансово предложение за закупуване на автомобил, с което да не утежнявате месечния си бюджет, вижте какво може да ви предложим тук: Намери най-евтиния и изгоден кредит за теб!

Ние сме Застрахователен Брокер Омникар и Партньори ООД с лиценз №499-ЗБ/28.06.2013г. издаден от Комисията за финансов надзор и сме доверен партньор на Izbiram.bg.
Информация за нас, нашите партньори и онлайн услугата ни, можете да намерите на официалният ни сайт www.spotins.bg.

През 2020 година ни се довериха над 20 000 индивидуални и корпоративни клиенти.

Заяви своята застраховка Каско СЕГА

Ако имате нужда от застраховка Гражданска отговорност, но не можете да изберете най-изгодната оферта, можете да се обърнете към нас. При нас можете да откриете най-подходящите и изгодни оферти за застраховка според своите данни и тези на автомобила. Намери най-евтината застраховка Гражданска отговорност ТУК!Най-евтината Гражданска отговорност!

КАЛКУЛАТОР ЗА КАСКО ЗАСТРАХОВАНЕ :

Буквите, с които започва регистрационния номер на автомобила
Ако полицата се подновява, в зависимост от броя и размера на заведените щети е възможно да има или увеличение или намаление на посочената тарифа.
Застрахователите обичайно намаляват цената на застраховка Каско, ако имате сключена при тях застраховка Гражданска отговорност.
Посочете Да ако МПС е внесено в последната година в България и все още няма действащо Каско
години
Някои компании имат завишения за млади собственици на МПС, а други имат отстъпки за собственици над определена възраст
Отбележете изрично ако МПС е с десен волан
лв.
Застрахователната сума се определя от застрахователя на база действителната стойност на автомобила по ценоразписи, каталози и методика, приети от застрахователя. За новозакупени МПС (до една година от датата на производство или първа регистрация) действителната стойност е цена по фактура от производителя или официалния вносител.
Желания от вас начин на плащане, еднократното плащане винаги е най-изгодно

Допълнителна информация


Наръчник с безценни съвети за вашите спестявания