Заяви безплатна консултация за ипотечен кредит“

Искате да имате собствено жилище? Мястото, което ще превърнете в своя дом и в което ще живеете в следващите години и може би десетилетия….

Ако сте поели по този път, най-вероятно вече сте наясно, че той често е свързан с нуждата от допълнителна финансова помощ, известна като жилищен или ипотечен кредит. Изборът на банка, която да ви осигури нужното финансиране е също толкова важен, колкото и изборът на идеалното жилище. Затова, преди да кандидатствате, добре е да проучите какво предлагат родните банки.

Ние сме Комфорт Кредит лицензиран кредитен посредник, вписан в Регистъра на кредитните посредници на БНБ по чл.51 от ЗКНИП, с рег. номер BCI000016. Компанията е партньор на 10 водещи банки, строителни компании и агенции за недвижими имоти. При избора да работите с нас, получавате напълно БЕЗПЛАТНО:
    Индивидуална лихва за Вас от водещи банки
    Професионална консултация в удобно време и място
    Съдействие при попълване на документи и входирането им до избрания банков клон
    Осъществяваме комуникацията с брокер, нотариус, банка

Получаването на ипотека е едно от най-важните финансови решения, което ще вземете, така че е важно да го направите правилно!

Ипотечният пазар е невероятно конкурентен и многообразен и може да е трудно да разберете какво точно се предлага. Има много банки и широка гама от продукти и цени. Така, че е добра идея да разговаряте с независим кредитен посредник, преди да вземете решението си.

Кредитният посредник ви пести време, нерви и пари!

Получете повече информация и оферта за видовете ипотечни кредити, като попълните кратката форма и кредитният консултант ще се свърже с вас и ще получите офертите на всички големи финансови институции на българския кредитен пазар, съобразени с вашите изисквания и възможности.

Комфорт Кредит е партньор на водещи банки:


Заяви безплатна консултация за ипотечен кредит тук:

Въведете вашите имена
Въведете телефон за връзка
Въведете вашия e-mail адрес
Въведете вашето населено място

Наръчник с безценни съвети за вашите спестявания