Продължете към съдържанието

КОИ СМЕ НИЕ?

“IZBIRAM.bg” е създаден през 2014г., като първият професионален, независим и специализиран сайт в България, който сравнява условията на компании от различни финансови сектори. Основната ни цел е да улесним своите потребители в избора на най-добрата услуга за тях, и като качество и като цена. През последните години  осъзнахме необходимостта да помагаме на всеки човек, като достигаме до неговите нужди и обхванем всички сфери. За да постигнем тази цел разработихме удобен, лесен и приятен начин да се възползвате от съветите на нашите дългогодишни експерти в областта на банкирането, застраховането, кредитирането, пенсионното осигуряване и предлагането на различни услуги, чрез сайта.

Ние от  “IZBIRAM.bg” ежедневно пресяваме огромно количество информация за всеки сектор от услуги, за да дадем възможност на потребителя да вземе най-правилното и обективно решение, при това напълно безплатно!

През последните осем години успяхме да изградим своето реноме като уважаван партньор и финансов съветник, както сред крайните клиенти, така и сред нашите доволни партньори.

ЗАЩО IZBIRAM.bg?

IZBIRAM.bg ТИ ПОМАГА ДА СРАВНЯВАШ И ИЗБИРАШ ЛЕСНО!

ДБФП BG16RFOP002-2.073-5566-C01

Процедура – Подкрепа на микро и малки предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Цел и резултат – Осигуряване на оперативен капитал за българските микро и малки предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19. Постигане на положителен ефект за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19 и стабилност на работните места

Период – 01.02.2021 г. – 01.05.2021 г.

Сума на проекта – 10 000 лв, от които 8500 лв от ЕС и 1500 лв от НФ.

Бенефициент – „СМАРТ ИКТ СОЛЮШЪНС” ЕООД