Продължете към съдържанието

Най-добрите оферти за потребителски кредити в България!

Специално за вас подбрахме няколко оферти за потребителски кредит от водещи компании в България!

Ние от Izbiram.bg ще ви помогнем да намерите правилното решение за най-подходящия потребителски кредит, като съберем на едно място и сравним небанкови и банкови финансови институции и техните предложения за кредит спрямо вашите изисквания.

Ако смятате, че потребителският кредит е подходящ вариант за вас, можете да започнете да сравнявате оферти още сега! Съпоставихме много условия, сред които такси, лихви и допълнителни бонуси за клиентите! Вижте на кои компании:

УниКредит Булбанк е най-голямата банка в България. Банката предлага на своите клиенти, в зависимост от техните нужди, различни видове потребителски кредити oт 150 до 75 000 лв. Кандидатства се само с лична карта, като одобрението е до 2 часа.

Klear е първата българска платформа за Peer-2-Peer финансиране, срещаща хората, които търсят по-добра доходност за спестяванията си, и хората, които търсят кредит с по-справедливи лихви, за да създадат заедно по-добри условия за всички по веригата.

ПАРИ НА ЗАЕМ ОТ ПРИЯТЕЛ

ПОТРЕБИТЕЛСКИ КРЕДИТ НА НИСКА ЦЕНА

Вижте всички оферти за потребителски кредити в България и разберете коя банка дава най-изгодни кредити от нашия Калкулатор за потребителски и жилищни кредити!

В случай, че не намерите подходящ потребителски кредит за вас, може да разгледате всички оферти за кредит!