Продължете към съдържанието

Намерете най-евтината застраховка Гражданска отговорност!

Търсиш евтина и изгодна застраховка Гражданска отговорност? Ето какво трябва да знаеш!

Цените на застраховка „Гражданска отговорност“ се повишават….Очаква се въвеждането на бонус / малус система…Направете проверка на гражданската си отговорност и сключете най-евтината застраховка „Гражданска отговорност“ за вашия автомобил?

Кои сме ние?!

Ние сме Застрахователен Брокер Омникар и Партньори ООД с лиценз №499-ЗБ/28.06.2013г. издаден от Комисията за финансов надзор и сме доверен партньор на Izbiram.bg.

Информация за нас, нашите партньори и онлайн услугата ни, можете да намерите на официалният ни сайт www.spotins.bg.

През 2022 година ни се довериха над 20 000 индивидуални и корпоративни клиенти.

Намерете най-евтината застраховка Гражданска отговорност тук!

Изпратете ни снимка на своя талон на МПС и ще получите от нас ценова оферта по електронната поща в рамките на два часа в работен ден. Тази оферта ще е индивидуална, като гарантираме, че вашият автомобил ще е с най-евтина гражданска отговорност в този момент в България!

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 2 files.
*Допустими файлови формати – jpg, png, pdf

* Ще получите най-евтината цена на посоченият e-mail в рамките на 2 часа (в работен ден)!

* Брокерът не предоставя на клиентите допълнителни отстъпки, извън официалните предоставени от всяка застрахователна компания.

* Ако клиентът реши, той може да закупи застраховка от Брокера.

*Ако желаете да се възползвате от предоставената от брокера най-ниска цена, предвид динамичния пазар на Г.О., офертата е гарантирана в рамките на работния ден, през който е предоставена.

 • Гражданската отговорност има ли гратисен период след изтичане?
  НЕ. В полицата е оказана точната дата на валидност – година, месец и ден. След тази дата, полицата автоматично става невалидна. Единственият гратисен период, който имате при застраховката Гражданска отговорност е до 15 дни просрочване на поредна вноска, ако застраховката се плаща на вноски. Провери за валиднa Гражданска отговорност
 • Кога ще бъде прекратена регистрацията на МПС без гражданска отговорност?
  ДА. След като изтече полицата, ще бъдете уведомени с писмо, че имате 14 дневен срок да подновите застраховката си. След изтичане на този 14 дневен срок и при неподновяване на застраховката КАТ ще заличи служебно регистрацията на автомобила Ви, без да се налага да сваляте и връщате номерата. При подновяване на застраховката, регистрацията ще бъде възстановена, отново служебно.
 • Как да проверя валидността на гражданската си отговорност?
  За да проверите валидността на своята застраховка, посетете страницата на Гаранционния фонд – http://eisoukr.guaranteefund.org/ . Там, след въвеждане на необходимите данни ще може да видите срока на валидност на застраховката и името на застрахователя. Ако знаете, че автомобилът има валидна застраховка, но за нея няма данни в страницата, веднага уведомете своя застраховател.
 • Трябва ли да имам застраховка Гражданска отговорност, ако автомобила не е в движение или не се използва?
  ДА. Независимо дали използвате или не своето превозно средство, застраховката Гражданска отговорност е задължителна за всички регистрирани превозни средства. Дори автомобила да не е в изправност, това не е причина да не се заплаща застраховката. Единственият начин да бъдете освободени от заплащане на застрахователна полица е да прекратите регистрацията на автомобила.
 • Какво не покрива застраховка Гражданска отговорност?
  В случай на инцидент, застраховката Гражданска отговорност не покрива вредите, причинени на виновния водач и/или неговото превозно средство. Застрахователят изплаща на потърпевшите лица обезщетение, но може да изисква от водача да възстанови платените суми. Това се случва при: шофиране без валидна шофьорска книжка, употреба на алкохол и наркотици, отказ за съдействие при проверка, неизправно МПС.
 • Какво е застраховка Гражданска отговорност?
  Застраховката Гражданска отговорност е задължителна за всеки собственик на МПС. Тя покрива отговорността на водача към трети лица за нанесени щети, свързани с притежанието на моторното превозно средство – инциденти, довели до телесни и имуществени повреди. Без застраховка Гражданска отговорност, автомобилът не може да се регистрира и управлява.
 • Мога ли да прехвърля гражданската отговорност на друга кола?
  НЕ. Веднъж сключена, застраховката Гражданска отговорност е свързана само с един автомобил и покрива отговорността на ползване на същия.
 • Как се попълва протокола за ПТП?
  В случай на ПТП, участниците в него следва да попълнят двустранен протокол, в който се описва цялата информация за произшествието: данните за автомобилите и водачите, мястото. След това, произшествието трябва да се регистрира на телефон 112. Ще получите служебен номер, който да запишете в протокола. Всеки от участниците в ПТП-то получава копие от този протокол  с въведен служебен номер.
 • Прекратява ли се Гражданската Отговоност, ако продам колата си?
  В случай, че продадете автомобила си, застраховката ГО не се прекратява. Заедно с новия собственик трябва в 7 дневен срок да уведомите застрхователя за промяната. По желание, новият собственик може да прекрати старата застраховка и да сключи нова с друг застраховател.
 • Как да избера най-евтината застраховка Гражданска Отговорност?
  Ако искате да сключите застраховка ГО, която да е максимално изгодна, използвайте нашият калкулатор. В него, след въвеждане на необходимите данни, ще получите списък с най-изгодните предложения на родните застрахователи, специално създадени за Вашия автомобил. Остава само да изберете най-доброто според своите нужди.