Жилищен кредит с равни или намаляващи месечни вноски? Кое да избера?

Жилищен кредит с равни или намаляващи месечни вноски

Искате да имате собствено жилище? Мястото, което ще превърнете в своя дом и в което ще живеете в следващите години и може би десетилетия….

Нова онлайн услуга за клиенти на NN Животозастраховане

Нова онлайн услуга за клиенти на NN Животозастраховане
NN България увеличава броя на онлайн услугите си, стартирайки платформата NN Online Life. Чрез нея като клиент на NN Животозастраховане имате възможност за бърз и лесен достъп до основната информация по сключените от вас застрахователни договори, както и възможност за проследяване на направените до момента плащания.

Достъпът до приложението се активира след подаване на Заявление за достъп до онлайн приложение на NN Животозастраховане. Документът може да се подаде в офис на компанията или по имейл подписан с личен електронен подпис.

Имате нужда от пари? Ето как да изберете Бърз потребителски онлайн кредит на вноски, като разгледате цените на водещите фирми!

Бърз потребителски онлайн кредит на вноски
Мисията на Izbiram.bg е да подпомага потребителите на финансови услуги, с основна цел бързото и лесно сравнение, анализиране и избор на най-подходящата за тях финансова услуга, сред предлаганите от институциите в България. Izbiram.bg постоянно разглежда различните продукти и услуги на финансовите компании, като набляга на следните техни характеристики – цена, условия, удобство, бързина и качество на обслужването.

Ето какво се случва когато сте собственик на бизнес и ви се налага да внасяте и теглите пари често!

таксите и комисионните в някой от най-известните родни банки за касови операции в лева
В днешния дигитализиран свят, когато онлайн банкирането и разплащането започват все повече да изместват операциите с пари в брой, все пак има моменти, в който се налага да оперираме с пари в брой.

Credissimo Супер – нов модел за финансиране с обратен лизинг

Credissimo Супер
Водеща ФинТек група в онлайн кредитирането - Credissimo, представи нов модел за финансиране, фокусиран в сегмента обратен лизинг. Услугата се предлага от дружеството Credissimo Супер, като предоставя на потребителите възможност да получат суми до 20 000 лв., гарантирайки с личния си автомобил.

Това е поредната стъпка в разширяването на финансовото портфолио на групата, която със своя 10 годишен опит заема водещи позиции на пазарите в България, Македония и Полша.

Pages


ЗАСТРАХОВАНЕТО В БЪЛГАРИЯ