Какви застраховки е добре да имам преди да тръгна на път с деца, дори по време на пандемия? - Част 1

Пътуванията винаги са били част от живота ни, те могат да бъдат завладяващи, когато са споделени със семейството или приятели. Въпреки че все по-лесно е да пътувате, колкото по-често го правите, ще се сблъсквате с някои предизвикателства всеки път, когато пътувате с деца.

По време на пандемия много от пътуващите променят плановете си, анулират пътувания или просто се втурват в нови екстремни изживявания, уморени от дългия престой у дома.

Мога ли да кандидатствам за кредит, ако имам просрочия по друг заем или запори на лични сметки в банката? Вижте Често задаваните въпроси относно документите за отпускане на безлихвени кредити за физически лица до 4500 лева

Често задавани въпроси относно документите за отпускане на безлихвени кредити до 4500 лева
Дори граждани, които имат просрочия по друг заем или запори на лични сметки в банка, могат да кандидатстват за безлихвените кредити, отпускани от Българската банка за развитие. ББР публикува днес отговори на най-често задаваните въпроси относно безлихвените кредити, които дават подробни разяснения. В случай, че гражданите имат наложен запор за лични задължения, трябва да декларират пред банката, че са запознати и съгласни със средства от кредита да бъдат погасени техни лични задължения по наложения запор.

Какво е TikTok и защо децата ми са луди по него?

Какво е TikTok и защо децата ми са луди по него?
Ако сте забелязали, на всеки няколко години ново приложение предефинира начина, по който използваме социалните мрежи. 2020 г. изглежда като годината, в която TikTok превзема всичко.

Децата го обичат. Всички други казват, че е загуба на време. Но истината е, че популярността на социалната мрежа не може да се пренебрегне.

CITYCASH продължава да радва клиентите си с КЕШ награди и по време на пандемията COVID-19

CITYCASH продължава да радва клиентите си с КЕШ награди и по време на пандемията COVID-19
CITYCASH е прогресивно развиваща се небанкова финансова институция, която вече над 6 години предлага съвременни кредитни продукти, изцяло съобразени с нуждите и социалния статус на всеки отделен потребител. Като модерна компания, динамично следваща и отговаряща на тенденциите и промените в заобикалящата икономическа и житейска среда, персоналното отношение и личният контакт с клиента, винаги са били в основата на устойчивото и успешно развитие на кредитната институция.

Ето кои са банките, които ще отпускат на бизнеса кредити с гаранция от Българската банка за развитие

Ето кои са банките, които ще отпускат на бизнеса кредити с гаранция от ББР
10 търговски банки заявиха участие в програмата за портфейлни гаранции в подкрепа на микро, малките и средните предприятия у нас.

Банките са:
  • Алианц Банк
  • Банка ДСК
  • Българо-американската кредитна банка
  • Инвестбанк
  • Интернешънъл Асет Банк
  • Прокредит Банк
  • Първа Инвестиционна Банка
  • Търговска банка Д
  • Уникредит Булбанк
  • Юробанк България

Pages


ЗАСТРАХОВАНЕТО В БЪЛГАРИЯ