Кой е най-бързият кредит в България и коя кредитна Компания се грижи най-много за своите клиенти: проучване на Izbiram.bg за 2020г.

Кой е най - бързият кредит в България и коя кредитна Компания се грижи най-много за своите клиенти:  проучване на Izbiram.bg за 2020г.
Мисията на Izbiram.bg винаги е била да образова читателите си и заедно да подобрим финансовата култура в България. Така създаваме общество от финансово грамотни хора, които разполагат със средствата, от които имат нужда, за да живеят спокоен и пълноценен живот.

2020 определено е една непредвидима година за всички ни, особено от финансова гледна точка. Нуждата от допълнителни средства може да се появи по всяко време, а в днешно време не е удобно да разчиташ на роднини и приятели, особено за по-големи суми.

Scorify ми помогна да осъзная необходимостта от кредитна оценка, която получих сигурно и в много кратък срок!

Scorify ми помогна да осъзная  необходимостта от кредитна оценка, която получих сигурно и в много кратък срок!
Живеем във време, в което ползването на кредитни услуги е неразделна част от ежедневието ни. Планираме смело бъдещето си и не се ограничаваме да мечтаем, защото знаем че, можем да разчитаме на помощ от финансова институция – за образованието си, за пътуванията си, за покупка на собствения си дом, за стартиране на бизнес. Ако по пътя си имаме нужда от допълнителна помощ можем бързо да усвоим средства или да си набавим необходимата вещ на изплащане. Искаме да живеем тук и сега и не планираме дългосрочно !

„Кредит вземи и още КЕШ спечели“ със CITYCASH се завръща

„Кредит вземи и още КЕШ спечели“ със CITYCASH се завръща
2020 година успя да изненада всички със своите непредсказуеми и предизвикателни събития, които продължаваме да наблюдаваме и към днешна дата. Последиците от настъпилата пандемия от коронавирус и възникналата икономическа криза по целия свят, все още се усещат. Бъдещето продължава да е все така несигурно и неочаквано, въпреки че всички постепенно се научихме да живеем и работим в така модерно наричаната „нова реалност“. И без да усетим половината година отмина, настъпи есента, а с нея и допълнителните разходи.

Онлайн банкирането - добра алтернатива за контрол над парите си!

Онлайн банкирането - добрата алтернатива за контрол над парите си!
В днешно време повечето банки вече предлагат онлайн банкиране, чрез което можете удобно да плащате сметките си, да прехвърляте пари, както и да получите достъп до записи на транзакциите по текущата си сметка. И всичко това се случва през компютъра или мобилния Ви телефон!

Заслужава ли си да си направите застраховка за пътуване?

Заслужава ли си да си направите застраховка за пътуване?
Прибрали сте самолетните билети, имате резервация за хотел, пътеводител, четка за зъби, плажно масло… всичко е готово за път! О, не, почакайте. Не забравяте ли нещо? Ами застраховката за пътуване?

Pages


Наръчник с безценни съвети за банковите и бързи кредити