ВНИМАНИЕ! Вижте как никога да не допуснете грешка при тегленето на жилищен кредит!

ВНИМАНИЕ! Вижте как никога да не допуснете грешка при тегленето на жилищен кредит!
Следващите редове са посветени на онези от вас, който имат нужда от жилище, но нямат достатъчно средства да го закупят и възнамеряват да ползват банково финансиране. В това няма нищо обезпокоително, когато имате правилния съветник насреща или така наречения кредитен консултант.

Странни факти за парите

Странни факти за парите
Парите карат света да се върти. Безспорно, нали? Всички ние знаем, че това е истина и всички използваме пари ежедневно. Но какво всъщност знаем за валутите по света? Ето някои факти за тях, които най-вероятно никога не сте знаели:

За да бъде произведено едно пени, се харчат 2,4 цента.

Странно е, но наистина струва повече от две стотинки да отсечеш една стотинка – точно толкова, колкото ще Ви върнат, ако си купите бонбони за $1,99. Навярно дори няма да си приберете рестото.

И замириса на море с CreDirect!

И замириса на море с CreDirect!
След няколко месеца на социална дистанция и спазване на задължителни разпоредби е време да се отдадем на заслужена почивка и презареждане с позитивни емоции. В разгара на лятото мислите за пътешествия и морски преживявания ни завладяват и опитът да се фокусираме в друго, често е неуспешен. Ето защо, ние от CreDirect решаваме да се възползваме от настъпилите горещи дни, за да планираме предстоящата ваканция. Разбира се, че в плановете си включваме и вас, клиентите!

Как да си осигурим мечтаната почивка

Вече е лято и сме сигурни, че не искате да прекарате и миг затворени вкъщи или в офиса предвид ограниченията, на които бяхме подложени месеци наред заради Covid . Време е за почивка и сигурно мечтаете за перфектното приключение. Може би сте чували за правилото на шестте П-та : „Перфектната Предварителна Подготовка Предотвратява Провала на Представлението.“

Pages


Наръчник с безценни съвети за вашите спестявания