4 неща заради които със сигурност няма да забогатеете!

неща заради които със сигурност няма да забогатеете
Искате ли да живеете по-добре? Искате ли парите не просто да ви стигат, а да можете да си позволите по-качествена почивка, повече свободни средства, по-добър живот? Това не е трудно и непостижимо, ако излезете от зоната си на комфорт и започнете да променяте живота си.

За да ви помогнем да го направите, ние от Izbiram.bg ще ви кажем, които 4 неща винаги ще ви дърпат назад и ще ви пречат да подобрите финансовото си състояние.

1. Харчите повече, отколкото печелите!

Три неща, които определят нашия стандарт на живот

Три неща, които определят нашия  стандарт на живот
Почти всеки от нас желае да си осигури по-добър стандарт на живот. Някои мислят не само за днес и утре, а и за времето, когато ще се пенсионира. Изследванията показват, че много малко са хората, които успяват.

Статистиката сочи, че от 500 души, които са започнали трудовият си стаж на 25, когато навършат 65-годишна възраст, имат следните постижения:
  • милионер е станал само 1 от тях;
  • заможни са станали 24 души;
  • работят, за да живеят – 25;
  • починали са 180;
  • зависими от други хора са 270.

Лесен трик, с който парите ще ви стигат всеки месец!

Лесен трик, с който парите ще ви стигат всеки месец!
„Бъди господар на парите си, а не слуга!”

Всеки от нас като малък е имал касичка в която си е събирал дребните парички, които са му давали баба и дядо по празниците. И с нетърпение е чакал да се съберат достатъчно, за да отвори касичката и да си купи мечтаната играчка. Една от най-големите грешки на порастването е, че забравяме полезните неща от детството си, като например касичката. И темата за парите започва да ни тормози системно.

Pages


Наръчник с безценни съвети за застраховането