ШУМЪТ НА ПАРИТЕ – осмо поред издание на един от най-значимите икономически форуми в България

„Шумът на парите“
Лидери от различни сектори на финансите се събират за пореден път. Повече от 40 лектори, включително и петима чуждестранни, вече са потвърдили своето участие на този важен за България форум.

Форумът остава безплатен и може да се посети от всеки, който желае да знае какво се случва и какви са тенденциите във финансовия сектор.

Двудневният форум се организира от финансовия сайт Profit.bg от 2010 г. насам и неизменно посреща повече от 40 лектори от България и чужбина и повече от 1400 гости.

Първо в Izbiram.bg: Изи Кредит (Easy credit) купува бизнеса на Провидент Файненшъл България

Изи Кредит (Easy credit) купува бизнеса на Провидент Файненшъл България
Izbiram.bg научи от трима различни свои източници, че Провидент Файненшъл (Provident) продава своя бизнес в областта на небанковите потребителски кредити (т.нар. бързи кредити) в България на Изи Асет Мениджмънт или Изи Кредит, както е по-известна чрез търговското си наименование.

Застраховка "Гражданска отговорност" през 2017г.-какво знаем за нея?

Гражданска отговорност
Всички днес сме свикнали да приемаме автомобила като нещо съвсем нормално и дори не можем да си представим живота без автомобилите. Въпреки това те, автомобилите, са по-скоро ново изобретение - първите автомобили, които имат двигател с вътрешно горене, започват да се движат в Германия в края на 19-ти век.

Повечето от нас обаче едва ли знаят, че за разлика от автомобилите, застраховането е възникнало много по-рано, цели 2000 г. преди Новата ера.

Кой е най-бързият кредит в България?

Кой е най-бързият кредит в България?
Темата за кредитирането не е една от основните теми само за екипа на Izbiram.bg. Това е важна тема за много от хората в България. Важна е и за бизнеса. Защото светът, в който живеем, е така устроен, че всичко е обвързано с парите. Те са тези, които определят стойността на всяка вещ, услуга и на всеки труд.

Pages


банковите карти и електронното (онлайн)  банкиране