Продължете към съдържанието
Начало » Новини » Ако имаш нужда от финансова подкрепа – StikCredit са насреща!

Ако имаш нужда от финансова подкрепа – StikCredit са насреща!

StikCredit.

Една от фирмите, която прави определено впечатление на кредитния пазар е небанковата финансова организация StikCredit.

Хората търсят повече начини, които да компенсират недостига на пари, с който се сблъскват в определен период на своето съществуване. Оказва се, че „бързите кредити“ са най-бързият, достъпен и сигурен начин, да се справите с времената несигурност.


Една от фирмите, която прави определено впечатление на кредитния пазар е небанковата финансова организация StikCredit.


StikCredit е млада компания, но това не им пречи да имат достатъчно опит в предоставянето на кредитни продукти и да се ползват с доверието на клиенти от цялата страна.


Те са отговорни, креативни и достатъчно гъвкави, за да могат да предложат на клиентите си бързите кредити, от които имат нужда точно тук и сега.


Спечелили са доверието на потребители, най-вече с изключително прозрачните си и достъпни условия, които са добавени към постоянните промоции по паричните кредити, отпускани от компанията.


Всеки потребител може да подаде своето искане за кредит, като при одобрение ще получи своите пари по банков път или чрез системата Easypay. Връщането на кредита също е улеснено и представлява голямо удобство за всички клиенти на кредитната компания.


StikCredit предлагат бързи онлайн кредити до 3 000 лева. Предлага на своите клиенти два вида потребителски заеми:

  • StikCredit от 50 до 800 лева, срок на връщане до 30 дни.
  • StikCredit на вноски от 200 до 3 000 лева, срок на връщане до 12 месеца

StikCredit предлага на своите клиенти уникална оферта – да вземете всеки първи кредит до заплата с нулева лихва. Вече не само всеки първи кредит, но и всеки шести кредит е без лихва!


StikCredit отправя предизвикателство към своите бъдещи и настоящи потребители:

Вече имате възможност да обединим кредитните си задължения по потребителските си заеми в едно, така че да контролираме много по-ефективно и благоприятно за самите нас разходите и ангажиментите си.


Рефинансирането на задълженията става лесно, бързо и при най-изгодни условия. Изискванията към кандидатите за рефинансиране са да са на възраст между 18 и 70 г., да са български граждани с валидни документи за самоличност и да могат да докажат доход.


С StikCredit може да кандидатствате за заем по най-удобния за вас начин – изцяло онлайн, по телефон или на място в офис. Списък с адресите и телефоните на офисите може да намерите тук.


Ако имате спешна нужда от пари, ние ви препоръчваме кредитите от StikCredit.


Сравнете условията на фирмите за бързи кредити с помощта на нашия Калкулатор за бързи кредити и разберете кои са най-изгодните онлайн кредити. При нужда от заем кандидатствайте бързо, лесно и удобно, чрез бутон „Избери”.


Ако и вие имате въпроси, свързан с бързите кредитите, можете да ни ги зададете във форума на сайта, или на e-mail: info@izbiram.bg.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *