Продължете към съдържанието
Начало » Новини » Банката ти отказва кредит? Не е проблем, Кредит Тръст има решение

Банката ти отказва кредит? Не е проблем, Кредит Тръст има решение

Кредит Тръст e бързоразвиваща се небанкова финансова институция, която отпуска кредити на физически лица и фирми за суми между 10 000 лв. и 2 000 000 лв.

Клиентите на компанията са лица, на които обикновено им е отказан банков кредит заради влошена кредитна история, невъзможност за доказване на доходи или заради това, че бизнесът е стартиращ.

Кредитите се отпускат срещу предоставяне на обезпечение, което може да е жилище, офис, магазин, дялове в предприятия, финансови активи и други.

Наскоро Кредит Тръст предложи по-атрактивни условия на своите клиенти, включващи по-ниска месечна лихва, удължен гратисен период с 0 лв. вноска за първите 12 месеца, удължен срок за погасяване до 15 години и възможност за отпускане на кредит до 2 000 000 лв.

„Подобряваме условията си, за да предложим най-добрите параметри за кредитиране в този сегмент на пазара. Небанковите кредити са по-нишов продукт в сравнение с традиционните ипотечни кредити, които дават банките, както и в сравнение с популярните бързи кредити, но през последните години се забелязва, че небанковите кредити увеличават своя дял на пазара“, коментира Владимир Велинов, който е един от управляващите собственици на Кредит Тръст.

„Финансовите параметри и лихвата по кредита при нас са едни от най-ниските за този тип кредити. Лихвата е по-висока в сравнение с тези по банковите ипотечни кредити. Но трябва да се има предвид, че на повечето от нашите клиенти банките им отказват кредитиране най-често заради лоша кредитна история или липса на доходи. Чрез Кредит Тръст те намират решение и излизат от ситуацията.

Заедно с ниския лихвен процент, предложихме и по-дълъг гратисен период. Това е период, в който, ако клиентът желае, може да не плаща нищо. По този начин първите вноски по кредита могат да бъдат отложени с до 12 месеца и това в много от случаите се оказва решаващо за клиента, за да може да се справи с моментните затруднения.

Конкретните параметри по кредита се уточняват индивидуално с клиентите в зависимост от предлаганото от тях обезпечение и неговото местоположение, както и в зависимост от личните предпочитания на клиента. Стараем се да сме гъвкави, да удовлетворим всички изисквания и да правим кредитирането по-достъпно“, казва г-н Велинов.

На своя сайт Кредит Тръст има кредитен калкулатор, чрез който клиентите могат да разгледат примерни условия за кредит с различни варианти за месечни вноски и погасителен план.

Процесът по първоначално одобрение отнема само 30 минути, като е необходимо да бъдат уточнени основните параметри по искането за кредит.

За запитвания за кредит може да се използва онлайн формата на сайта на компанията credittrust.bg или да се позвъни на телефон 02 494 21 21.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *