Български застраховател създаде приложение за изцяло онлайн лекарски консултации
УНИКА България създаде приложение за изцяло онлайн лекарски консултации. Приложението MedUNIQA позволява на потребителите да получат медицински съвет за своето здраве, без да е необходимо да посещават лекарски кабинет. MedUNIQA беше разработено като допълнителна услуга за клиентите на застрахователната компания със застраховка „УНИКА за нашето здраве“, но предвид усложнената ситуацията, поради овладяване на разпространението на COVID-19, работят усилено и в съвсем кратки срокове ще бъде достъпно за всички.

Приложението MedUNIQA, дава възможността за изцяло онлайн лекарски консултации със специалисти в 9 направления - дерматология, гастроентерология, гинекология, ортопедия, ендокринология, педиатрия, урология, вътрешни болести, очни болести.

Приложението MedUNIQA e разработено изцяло за застрахователната компания и има за цел да предлага медицински съвети от специалисти при състояния, които не налагат спешна медицинска помощ. Потребителят, потърсил медицински съвет, ще има възможност да попълни здравен въпросник, в който да запознае медицинското лице със своето здравословно състояние и симптоматиката, която го тревожи. В рамките на 6 часа в работен ден или 12 часа извън ще получи лекарска препоръка как да се справи с неразположението си.

Разгледай и свали приложението на своя екран на https://www.uniqa.bg/meduniqa/, докато си на сигурно у дома.

Сподели този пост

Остави коментар

Image CAPTCHA
Използвайте символи на латиница, от значение са големите и малките букви.

Наръчник с безценни съвети за банковите карти и електронното (онлайн) банкиране