Весели празници от Сити Кеш! Всекидневни КЕШ награди от 100 до 1000 лева

Весели празници от Сити Кеш! Всекидневни КЕШ награди от 100 до 1000 лева
Коледа и Нова Година са най-обичаните и чакани празници по целия свят. За тях приготовленията започват от минимум месец по-рано и коледната еуфория завладява всички възрасти. Не случайно през годините все повече се налага и изразът Christmas freaks (в превод на български, „коледни маниаци“), които нямат търпение да започнат с трескавата подготовка за идващите празници и да й се отдадат изцяло. Да украсят празнично домовете си, като купят богата коледна декорация, голяма елха или дори няколко, да сложат много красиви лампички и всякакви тематични аксесоари, които им харесват. Те обичат да декорират както интериора на стаите си, така и външните дворни части и тераси, ако разполагат с такива, и да превръщат домовете си в приказни коледни сцени.

Все по-често и в България виждаме празнично-светещи фасади и екстериори на къщи с еленчета, джуджета, Дядо Коледовци, пингвинчета и всякакви други фигурки. Картини, които сме свикнали да гледаме във всички популярни филми с коледни сюжети. Коледните маниаци обичат да изненадат близките си с многобройни подаръци под елхата и изключително богата празнична трапеза. Мислят и подготвят и най-малкия детайл, който да пресъздаде мечтаната от тях Коледа и вълшебна атмосфера. Обичат да прекарват часове и дни в дълъг празничен шопинг и организационни задачки, докато не изпълнят целия си списък с желания и планове.

Всичко това звучи прекрасно и вълшебно, и сигурно и най-големият скептик би се зарадвал на такива празници, но трябва да признаем и че те са свързани и с никак немалък бюджет, с който не всеки разполага. Като добавим и сегашната ситуация на пандемия COVID-19 и икономическата криза, цялостната картина доста се променя. Но това категорично не означава, че трябва да спрем да мечтаем или да се радваме и наслаждаме на идващите празници. Да, те със сигурност ще са много различни от всички, които сме прекарали досега, но може пак да ги направим незабравими за нас и най-близките ни. Не е нужно всичките изненади и подаръци да струват много пари, понякога точният, неочакван, личен и приятен жест е много по-оценен от скъп предмет. Да, може би няма да можем да пътуваме както сме свикнали или да сме в ресторант с богата празнична програма, но и във вкъщи с най-близките може да създадем прекрасна празнична атмосфера и весели мигове.

Със сигурност и за това ни е необходим бюджет. И тук ако не разполагаме с достатъчно налични парични средства ни идват на помощ бързите кредити, с които лесно и в много кратки срокове можем да си осигурим необходимата ни сума пари, с която да направим празниците щастливи за нас и любимите ни хора.

А знаете ли, че и Сити Кеш вече трети месец радва своите клиенти с всекидневни парични награди в брой, на стойност от 100 до 1000 лева. Промоционалната активност „Кредит вземи и още КЕШ спечели“ е актуална до 28-ми декември, като дотогава всички нови за компанията клиенти участват в ежедневното теглене на КЕШ наградите.

Сити Кеш за пореден път иска да покаже на своите клиенти, че мисли за тях, и освен да предлага навременна финансова услуга, е готова и допълнително да подпомогне семейните им бюджети, раздавайки тези парични награди. Още повече и в навечерието на коледните и новогодишни празници. Да им благодари, че са й са се доверили и са избрали да ползват нейните кредитни продукти. Само за октомври и ноември, CITYCASH е зарадвала цели 42-ма печеливши с КЕШ награда от 100 лева. Всекидневното теглене продължава и през декември месец, като точно около празниците ще бъде изтеглена и голямата парична награда на стойност 1000 лева, която със сигурност значително ще промени Коледа и Нова Година за едно семейство.

„Кредит вземи и още КЕШ спечели“ се провежда за пореден път в продължение на две години. Може би ще я има и през новата година, следете новините около CITYCASH във фейсбук страницата й и на сайта www.citycash.bg, и там ще разберете всички новости и изненади, които чакат клиентите, доверили се на бързите седмични и месечни заеми на компанията.

Винаги може да разчитате на CITYCASH при спешна финансова нужда, както и да изберете най-подходящия за вас кредит, срок и размер на вноската, според индивидуалните ви възможности и желания.

Сити Кеш иска да пожелае на всички свои клиенти и бъдещи такива, на техните близки и семейства, много здраве, щастие и късмет! Много надежда и сила за по-добра и успешна нова година! Весело изкарване на празниците и прекрасни мигове с най-близките!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.