Продължете към съдържанието
Начало » Новини » Весели празници от Сити Кеш! Всекидневни КЕШ награди от 100 до 1000 лева

Весели празници от Сити Кеш! Всекидневни КЕШ награди от 100 до 1000 лева

Весели празници от Сити Кеш! Всекидневни КЕШ награди от 100 до 1000 лева
Коледа и Нова Година са най-обичаните и чакани празници по целия свят. За тях приготовленията започват от минимум месец по-рано и коледната еуфория завладява всички възрасти. Не случайно през годините все повече се налага и изразът Christmas freaks (в превод на български, „коледни маниаци“), които нямат търпение да започнат с трескавата подготовка за идващите празници и да й се отдадат изцяло. Да украсят празнично домовете си, като купят богата коледна декорация, голяма елха или дори няколко, да сложат много красиви лампички и всякакви тематични аксесоари, които им харесват. Те обичат да декорират както интериора на стаите си, така и външните дворни части и тераси, ако разполагат с такива, и да превръщат домовете си в приказни коледни сцени.

Все по-често и в България виждаме празнично-светещи фасади и екстериори на къщи с еленчета, джуджета, Дядо Коледовци, пингвинчета и всякакви други фигурки. Картини, които сме свикнали да гледаме във всички популярни филми с коледни сюжети. Коледните маниаци обичат да изненадат близките си с многобройни подаръци под елхата и изключително богата празнична трапеза. Мислят и подготвят и най-малкия детайл, който да пресъздаде мечтаната от тях Коледа и вълшебна атмосфера. Обичат да прекарват часове и дни в дълъг празничен шопинг и организационни задачки, докато не изпълнят целия си списък с желания и планове.

Всичко това звучи прекрасно и вълшебно, и сигурно и най-големият скептик би се зарадвал на такива празници, но трябва да признаем и че те са свързани и с никак немалък бюджет, с който не всеки разполага. Като добавим и сегашната ситуация на пандемия COVID-19 и икономическата криза, цялостната картина доста се променя. Но това категорично не означава, че трябва да спрем да мечтаем или да се радваме и наслаждаме на идващите празници. Да, те със сигурност ще са много различни от всички, които сме прекарали досега, но може пак да ги направим незабравими за нас и най-близките ни. Не е нужно всичките изненади и подаръци да струват много пари, понякога точният, неочакван, личен и приятен жест е много по-оценен от скъп предмет. Да, може би няма да можем да пътуваме както сме свикнали или да сме в ресторант с богата празнична програма, но и във вкъщи с най-близките може да създадем прекрасна празнична атмосфера и весели мигове.

Със сигурност и за това ни е необходим бюджет. И тук ако не разполагаме с достатъчно налични парични средства ни идват на помощ бързите кредити, с които лесно и в много кратки срокове можем да си осигурим необходимата ни сума пари, с която да направим празниците щастливи за нас и любимите ни хора.

А знаете ли, че и Сити Кеш вече трети месец радва своите клиенти с всекидневни парични награди в брой, на стойност от 100 до 1000 лева. Промоционалната активност „Кредит вземи и още КЕШ спечели“ е актуална до 28-ми декември, като дотогава всички нови за компанията клиенти участват в ежедневното теглене на КЕШ наградите.

Сити Кеш за пореден път иска да покаже на своите клиенти, че мисли за тях, и освен да предлага навременна финансова услуга, е готова и допълнително да подпомогне семейните им бюджети, раздавайки тези парични награди. Още повече и в навечерието на коледните и новогодишни празници. Да им благодари, че са й са се доверили и са избрали да ползват нейните кредитни продукти. Само за октомври и ноември, CITYCASH е зарадвала цели 42-ма печеливши с КЕШ награда от 100 лева. Всекидневното теглене продължава и през декември месец, като точно около празниците ще бъде изтеглена и голямата парична награда на стойност 1000 лева, която със сигурност значително ще промени Коледа и Нова Година за едно семейство.

„Кредит вземи и още КЕШ спечели“ се провежда за пореден път в продължение на две години. Може би ще я има и през новата година, следете новините около CITYCASH във фейсбук страницата й и на сайта www.citycash.bg, и там ще разберете всички новости и изненади, които чакат клиентите, доверили се на бързите седмични и месечни заеми на компанията.

Винаги може да разчитате на CITYCASH при спешна финансова нужда, както и да изберете най-подходящия за вас кредит, срок и размер на вноската, според индивидуалните ви възможности и желания.

Сити Кеш иска да пожелае на всички свои клиенти и бъдещи такива, на техните близки и семейства, много здраве, щастие и късмет! Много надежда и сила за по-добра и успешна нова година! Весело изкарване на празниците и прекрасни мигове с най-близките!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *