Продължете към съдържанието
Начало » Новини » Весели празници с CreDirect!

Весели празници с CreDirect!

Весели празници с CreDirect!

Бързите кредити на марката са перфектното решение за предстоящите коледни празници

Настъпи моментът от годината, в който всички ние затаяваме дъх в очакване най-светлите празници. Традицията повелява да посрещаме Коледа и Нова година на богата трапеза в компанията на семейството си и да разменяме, така желаните подаръци. Тук на помощ идват бързите кредити от CreDirect, защото в старанието си да осигурим позитивни, пълноценни празнични моменти за себе си и своите близки, често нарушаваме баланса на личните си финанси.

Според Българската асоциация на личните финансови консултанти (БАЛФК), през настоящия празничен сезон, българите ще похарчат над 2.5 милиарда лева. Статистиката, водена от специалистите сочи, че в периода от 24 до 31 декември, всеки ден, ще се харчат по над 300 милиона лева за пътувания, храна, напитки, подаръци и други приготовления. Резултатите от засиления шопинг, често, довеждат до бюджетни проблеми за голяма част от българските домакинства, които, традиционно, ще бъдат усетени, най-силно през януари.

Финансовите експерти напомнят на потребителите, че разходите през този сезон не са непредвидени, както често ги характеризираме, а дори, напротив. Празниците са по едно и също време, а традициите датират от няколко десетки години, така че, предполагаемата „извънредна“ ситуация, може да бъде овладяна с добро и навременно планиране на разходите.

Ако не искаме, и тази година, Коледата да ни изненада, както първият сняг, добре е да предвидим разходите си, в името на щастливо посрещане на празниците. Решение в тези моменти можем да открием в бързите заеми на CreDirect, които ще осигурят допълнителните финансови средства, които са ни, така, необходими и ще гарантират спокойствието ни за една по-светла Коледа!

Продуктите на CreDirect са на българския пазар от две години и половина и са се доказали с ефективност, бързина и прозрачни условия. Разработени, изцяло в услуга на потребителите, тези кредити са подходящи за всеки, предотвратявайки бюджетната криза, независимо от естеството на финансовия ни проблем. Това е и най-големият плюс на кредитните продукти на бранда – гъвкави са и осигуряват навременно решение, в зависимост от индивидуалните нужди на всеки потребител.

В разгара на предпразничната еуфория, CreDirect напомня на своите клиенти да поддържат разходите си в разумни граници и, при нужда, да се обърнат за съдействие към марката и нейните бързи заеми. CreDirect, не просто обещава да осигури необходимата помощ, но ще влезе и в ролята на Дядо Коледа, раздавайки чудни подаръци. Всеки клиент доверил се на бранда, ще има реален шанс да спечели СПА уикенд за двама и да се отдаде на заслужен отдих и възстановяване, през януари.

Коледният шопинг маратон, разбира се, има и много положителни страни. Една от тях се свежда до въпросните 2.5 милиарда лева, които ще бъдат изхарчени за посрещането на коледните празници и ще окажат благоприятно влияние върху българската икономика, вливайки се в нея. Другият най-голям плюс, усещаме лично. Това са усмихнатите лица на нашите близки, с които сме заедно в празничната нощ и удовлетворението, което ни носи фактът, че имаме заслуга за това.

Не се лишавайте от това късче щастие, защото причините да се доверите на CreDirect, вече, стават много.

Не губете време, а си осигурете спокойни и щастливи празници!

Вземете кредит сега!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *