Продължете към съдържанието
Начало » Новини » Вземете заем от Кредито и спестете 20% от разходите по кредита

Вземете заем от Кредито и спестете 20% от разходите по кредита

Вземете заем от Кредито и спестете 20% от разходите по кредита

Кредито са помислили за всички, които имат нужда от допълнителни финанси в началото на есента.

Ако всяка вечер, щом се приберете у дома и къщата утихне вие не заспивате, защото обмисляте как с една заплата да осигурите на семейството всичко, от което се нуждае за зимата, тогава ние имаме новина за вас!

Вече не се налага да пресмятате отново и отново колко пари ще трябва да отделите за покупката на зимни дрехи за децата, за посрещането на Коледните празници (които наближават) и ремонта на колата.

Не се налага да се отказвате от плановете си и можете да спите спокойно, тъй като от Кредито са помислили за всички, които имат нужда от допълнителни финанси в началото на есента.


От кредитната организация са наясно, че есента идва с доста големи разходи, и само с една заплата е много трудно да се справите. Затова стартира своята кампания с големи отстъпки от разходите по кредитите.

Кога?
Кампанията на Кредито започна на 20.09.2019г. и завършва на 31.10.2019г.


За кого?
Предназначена е за всеки, който има нужна от допълнителни финансови средства и иска да спести от разходите по кредита.

Как?
Само сега кредит СУПЕР е с -20% отстъпка от цялото оскъпяване! Въведи промокод CREDITO20 на www.credito.bg и намали цялостното оскъпяване по твоя кредит с -20%.

Не е нужно да подготвяш хиляди излишни документи, да предоставяш подробна информация за движими, недвижими имоти и т.н.

Просто влизаш на страниците на кредитната компания в периода на промоцията въвеждаш промо кода и получаваш необходимата ти сума с 20% отстъпка от цялото оскъпяване.


Защо?
Кредитна компания Кредито е социално ангажирана и стартира промо кампании, които да дадат възможност на всеки, който се нуждае от допълнителни средства да може не само да ги открие, но и да спести от разходите по обслужването им.

Искате ли да спите спокойно нощем, без да се стряскате, че няма да се справите финансово за зимата? Заяви с 20% отстъпка!

Пълните условия на промоцията, можеш да видиш ТУК!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *