Продължете към съдържанието
Начало » Новини » Вземете заем от Мини Заем и спестете 20% от разходите по кредита

Вземете заем от Мини Заем и спестете 20% от разходите по кредита

MiniZaem
Ако търсите начин как да се справите финансово с всички празници през пролетта, ако не виждате как можете да отделите средства, за да почивате през лятото, тогава вижте какво ви предлага кредитна компания Мини Заем!

За вас, за вашите приятели, за близките ви, за всички, които имат нужда от малък заем през месец май, кредитната компания предоставя кредити с 20% намаление от разходите!

Как можете да кандидатствате и получите своя кредит с намаление?

В периода на пролетните намаления, който започва на 09.05 и приключва на 31.05.2018 г. трябва да заявите своето желание за бърз кредит от Мини Заем и ще се възползвате от 20% намаление по разходите по него.

Пролетното намаление е предназначено за всеки клиент на финасовата институция, няма никакви допълнителни условия и ще получите своята отстъпка, без значение дали кандидатствате за бърз заем до заплата или за кредит на вноски.

Каква е вашата полза да поискате заем точно по време на пролетното намаление?

Ако кандидатствате за кредит в до края на месец май ще ви бъдат отпуснати парите, които искате и от които се нуждаете, но ще платите с 20% по-малко при обслужването на заема.

Защо от MiniZaem.bg стартират новата си кампания?От небанковата финансова организация са наясно, че пролетта е доста натоварен с финансови разходи сезон. Това е времето, през което се плануват и резервират летните почивки, това е времето на баловете, именните дни и многото празнични почивни дни. Всичко това е свързано с немалко разходи, които с една заплата е трудно да се справим.

За да са от помощ на всички свои клиенти, които имат нужда от малко финансова помощ, която да им бъде предоставена на време, от кредитната компания стартират своята Пролетна кампания с 20% по-ниски разходи по усвоените кредити.

Не питайте защо, не питайте как, а просто се възползвайте от страхотните намаления от разходите по кредита, който от Мини Заем ви предоставят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *