Продължете към съдържанието
Начало » Новини » Вива Кредит зарадва деца лишени от родителска грижа на 1 юни

Вива Кредит зарадва деца лишени от родителска грижа на 1 юни

Вива Кредит зарадва деца лишени от родителска грижа на 1 юни

Дарението се прави по повод Меджународния ден на детето – 1 юни

Домът за деца лишени от родителска грижа „Васил Петлешков“ в гр. Брацигово получи дарение от 10 таблета и още много други подаръци предоставени от Вива Кредит и нейните служители.

Дарението се прави по повод Меджународния ден на детето – 1 юни, и е част от поредица благотворителни инициативи, които компанията предприема по случай 5 годишнината си.

„Таблетите ще подобрят технологичните знания и умения на децата и ще помогнат за по-доброто и бързо адаптиране към средата извън дома. Благодаря ви за благородния жест от името на децата и целия екип на дома.“ С тези думи приветства екипа на Вива Кредит директора на Дома Костадинка Найденова.

В Дома живеят 47 деца на възраст от 3 до 18 години. В стремежа си да окаже максимална подкрепа на децата, компанията проведе и вътрешна дарителска кампания, в която самите служители можеха да закупят подаръци.

Във връзка с 5-годишнината си, Вива Кредит ще посвети цялата 2017г на социални инициативи в различни сфери, в които има нужда от финансова или материална подкрепа. Компанията и служителите вече се включиха активно в партньорство с благотворителната организация Holiday Heroes. В периода на кампанията преди Великден, Вива Кредит даряваше по 1 лв. с всеки отпуснат кредит, а екипът на компанията помогна за опаковането на празнични пакети с храна за над 5000 български семейства в нужда.

„Ще продължаваме да подкрепяме инициативи и да заставаме зад каузи, защото вярваме че социалната отговорност на компанията е неизменна част от мисията, визията и ценностите ни“ , коментира Десислава Димитрова – управител на Вива Кредит.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *