Продължете към съдържанието
Начало » Новини » Вива Кредит и Холидей Хироус в обща кауза „Не изхвърляй книжка – подари я“

Вива Кредит и Холидей Хироус в обща кауза „Не изхвърляй книжка – подари я“

Вива Кредит
За пореден път, двете компании обединяват усилията си, за да застанат зад нова социално-отговорна инициатива. Този път тя е в подкрепа на деца на възраст от 3 до 10 години от семейства в неравностойно положение. Целта е да се насърчи любовта към четенето и образованието от най-ранна детска възраст.

Съвместната кампания ще продължи от 15.07.2018 г. до 31.08.2018 г. Това е периодът, в който всеки желаещ може да дари книжка. Целта е да осигурят най-малко 5 000 детски книжки. Те ще бъдат добавени в коледните пакети с хранителни продукти, предназначени за семейства с финансово затруднение, осигурени от Холидей Хироус.


Всички желаещи могат да се включат в каузата и да дарят нови или употребявани книжки от личната си библиотека, като посетят някой от 49 –те офиса на Вива Кредит в цялата страна в срока на кампанията. Всеки дарител, ще получи и сертификат за участието си в кампанията, който ще му даде право и на отстъпка в размер на 30% от главницата при сключване на договор за паричен заем с Вива Кредит в периода от 15.07.2018 г до 31.10.2018 г. Повече за условията на промоцията можете да научите на www.vivacredit.bg.Партньорството между Вива Кредит и Холидей Хироус в България продължава вече втора година, като за това кратко време бяха организирани няколко успешни кампании и инициативи, които помагат на семейстсва в нужда, да се почувстват по-спокойни по време на празници.

Тази кампания е с фокус върху детското образование и развитие на децата в тези семейства. Повече за кампанията, както и за адресите на офисите на Вива Кредит, в които може да дарите книжка, ще откриете тук: vivacredit.bg

За Вива Кредит:

Вива Кредит е един от лидерите на пазара на небанковия финансов сектор в България. Компанията подкрепя истинските хора в стремежа им да реализират своите планове и мечти, като осигурява финансови решения при всяка нужда.

Повече от 6 години Вива Кредит оперира на българския пазар. Дружеството е част отгрупата на Management Financial Group ( MFG), която обхваща в структурата си водещи компании, специализирани в областта на небанковите финансови услуги в Централна и Източна Европа. MFG управлява богато портфолио от успешни бизнес модели в областта на потребителските кредити, финансиране на микро и малкия бизнес, кредитни карти, дигитален бизнес и други алтернативни финансови модели.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *