Продължете към съдържанието
Начало » Новини » Вива Кредит отново подкрепи каузата на Holiday Heroes

Вива Кредит отново подкрепи каузата на Holiday Heroes

Holiday Heroes
Вива Кредит за пореден път се включи в благотворителната инициатива на Holiday Heroes за подкрепа на над 5 000 семейства в нужда. Като част от кампанията Коледа 2017, Вива Кредит дари средства като закупи голям брой благотворителни картички, ръчно изработени от съквартирантите в къщата на Big Brother: Most Wanted в подкрепа на каузата. С картичките компанията ще зарадва своите служители, партньори и клиент и техните семейства за празниците.

Събраните средства ще бъдат използвани от Holiday Heroes за закупуване на хранителни продукти за празничните пакети, за да могат повече от 5 000 семейства в нужда да прекарат едни по-добри коледни и новогодишни празници. Освен това, доброволци от компанията ще се включат в акцията „Избери, купи, дари“ в няколко магазина от веригата Кауфланд. До 16 декември доброволците ще информират посетителите на магазините за възможността да се включат в благотворителната кампания, като закупят хранителни продукти за празничните пакети, които след това се опаковат и доставят до над 5 000 семейства.

Ето какво сподели Десислава Димитрова, управител на Вива Кредит – „Вярваме в мисията на Holiday Heroes и в необходимостта бизнесът да се ангажира активно в социално-отговорни каузи. Всяка компания трябва да е не само бизнес организация, но и отговорен корпоративен гражданин и да насърчава служителите си да участват в общественополезни инициативи. Една от ценностите на Вива Кредит е съпричастността и това ни мотивира да насочваме усилия и средства в полза на обществото, от което сме част и самите ние. Вярваме също, че благотворителността не трябва да се ограничава до Коледните празници, затова активно подкрепяхме Holiday Heroes през цялата година с най-различни участия – във Великденската им кампания, спортните инициативи и ще продължим да го правим!“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *