Продължете към съдържанието
Начало » Новини » Вива Кредит се класираха четвърти в благотворителния турнир „Спортувай с мисия“

Вива Кредит се класираха четвърти в благотворителния турнир „Спортувай с мисия“

благотворителен турнир „Спортувай с мисия“
Компанията Вива Кредит, специализирана в отпускането на малки потребителски заеми, се класира четвърта в благотворителния баскетболен турнир „Спортувай с мисия“, на който бяха събрани общо над 6600 лв. Всички средства от турнира, ще бъдат използвани за закупуване на хранителни продукти за предстоящата кампания на Holiday Heroes – „Коледа 2017“.

„Вива Кредит винаги се е стремила да е съпричастна към своите клиенти във всеки етап от живота им. Участието ни в такива инициативи е важно за нас, защото вярваме, че можем да допринесем за едно по-добро бъдеще на хората, нуждаещи се от подкрепа“, коментира Мария Василева, Продуктов маркетинг мениджър на Вива Кредит.

Баскетболният турнир „Спортувай с мисия“ се организира от сдружението с нестопанска цел Holiday Heroes, което работи за подпомагането на социално слаби семейства, възрастни хора и хора с увреждания. Състезанието се проведе на 22 октомври в зала „Универсиада“ в София и в него участваха различни компании.

Вива Кредит за поредна година подкрепя инициативите на Holiday Heroes. В началото на 2017 г. екипът на компанията участва в събирането, приготвянето и доставката на Великденски пакети с хранителни продукти, които достигнаха до над 5 000 семейства в нужда. Вива Кредит бе един от основните спонсори на кампанията, която, освен с доброволчество, се включи и с финансово дарение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *