Продължете към съдържанието
Начало » Новини » Всеки ден трима печелят КЕШ с бърз кредит CITYCASH

Всеки ден трима печелят КЕШ с бърз кредит CITYCASH

Всеки ден трима печелят КЕШ с бърз кредит CITYCASH
Слънчевото, лятно настроение е навсякъде около нас. Летните емоции са в своя разгар, а с тях расте и желанието да се радваме на хубавото време, да пътуваме, да се разхождаме с приятели, да организираме празненства на открито. Сега е и времето за ремонт и освежаване на дома. Всичко това обаче е съпроводено с разходи и неизбежно се отразява на семейния бюджет.


Водени от желанието да подпомогнем клиентите си в ситуации като тези, ние от CITYCASH, решихме да ги зарадваме с нова, атрактивна промоция – Кредит вземи и КЕШ спечели! Всеки нов клиент на компанията, сключил договор за паричен заем CITYCASH, ще участва в тегленето на томболи за всекидневни парични награди в брой. Всеки работен ден 3-ма щастливци ще печелят х 50 лв., и това не е всичко – в допълнително теглене ще бъдат раздадени и 3 големи парични награди на стойност 100, 500 и 1000 лв.


Това е поредната кампания на CITYCASH, с която не спираме да изненадваме своите клиенти с разнообразни маркетинг активности, раздавайки много интересни и полезни награди.


Лятото е в разгара си и има време за още много планове. Но ако не разполагаш с необходимите средства или са ти се появили непредвидени разходи, не се колебай да вземеш бърз кредит на вноски CITYCASH и да си подариш заслужения приятен завършек на летния сезон. По този начин, освен бързо и лесно решение на финансовите ти нужди, ще имаш шанса да спечелиш и една от многобройните парични награди.


Всички изтеглени късметлии ще бъдат обявявани официално на уебсайта на CITYCASH, както и във фейсбук страницата на компанията, където можеш да се запознаеш и с пълните условия на промоцията.


CITYCASH – Пари за всеки, а сега и всеки ден КЕШ награди!


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *