Продължете към съдържанието
Начало » Новини » Дай шанс на лятото с кредит с отстъпки от Мини Заем

Дай шанс на лятото с кредит с отстъпки от Мини Заем

Омръзна ли ти да правиш планове за лятото, които винаги се провалят, защото не можеш да отделиш пари за почивка? Писна ли ти да отлагаш ремонта на къщата, колата или вилата все за следващата година? Иска ли ти се да избягаш надалеч и поне за малко да забравиш за пандемията, битовите и финансовите си проблеми?

Тогава ето какво имаме да ти кажем! Да, точно на теб!

Ела на страниците на кредитна компания Мини Заем и поискай кредит в периода на лятната промо кампания и спести 20% от разходите.

Промоционалната ни кампания започва на 19.07 и приключва на 14.08. 2021 година и през този период всеки, който има нужда от допълнителни финанси и кандидатства онлайн за кредит, ще го получи с отстъпка от 20%.

Питаш се как можеш да се включиш и ти?

  1. Изчакай старта на кампанията
  2. Влез на уеб страницата на Мини Заем
  3. Реши за кой от кредитните ни продукти искаш да кандидатстваш
  4. Определи от каква сума имаш нужда
  5. Поискай своя кредит на вноски или до заплата
  6. Получи го с 20% отстъпка
  7. Изразходвай парите както си решиш и се наслади на лятото

Не си клиент на кредитната компания?

Няма никакви проблеми. Лятната ни промо кампания е за всички наши клиенти – и редовни и нови. Тя е за всички, на които им е писнало да гледат морето или планината на снимки или клипчета и жадуват за една истинска почивка.

Защо да вземеш заем от Мини Заем и защо точно сега?

Като една от водещите кредитни компании в страната, ние се стремим да предлагаме кредити онлайн при възможно най-изгодните условия и можеш да поискаш своя кредит по всяко време. Но ако поискаш своя заем в период на кампанията, ще си спестиш 20% от разходите.

Затова не мисли дълго, а кандидатствай за кредит от Мини Заем в периода 19.07 – 14.08 и стягай багажа за почивката, за която си мечтаеш.

Етикети:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *