Продължете към съдържанието
Начало » Новини » Добрите новини, приятелите и препоръките

Добрите новини, приятелите и препоръките

Бърз кредит от Вивус

Такива за нас са Vivus – една от компаниите-лидери на пазара за бързи кредити.

Каква е връзката между тези три неща?

Ами много просто – и трите са хубави!

Добрите новини ни зареждат с усмивки, гордост, оптимизъм и позитивизъм. Понякога чак ни се приисква да полетим. Нима има някой сред нас, който не се е вълнувал от играта на Гришо, от битките на Кубрат, от спечелените световни състезания от лекоатлети и гимнастици, от нашите умни деца и младежи – математици и много други като дотук изброените? Добрите новини ни карат да се чувстваме добре, защото ни помагат да забравим за трагедиите, неуредиците, несправедливостите и трудностите в живота ни.

И денят ни става по-хубав.

Приятелите са хората, на които можем да разчитаме 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата – готови да помогнат и при хубав повод, и за тежък или тъжен такъв. Приятелите са често хората, които търсим преди роднините. Приятелите са хората, които споделят с нас и от които получаваме най-добрите съвети. Не винаги можем да се справим сами с всичко, не можем и винаги да знаем всичко, което ни е важно в определен момент – затова насреща са нашите приятели.

А ние от Izbiram.bg много ценим добрите приятели. Затова и самите ние сме приятелски настроени към всеки един от вас и се стараем винаги да ви зареждаме с добри новини, полезни съвети и да ви помагаме при вземането на правилните решения. И както се казва „приятелите на моите приятели са и мои приятели“. Такива за нас са Vivus – една от компаниите-лидери на пазара за бързи кредити. Защото те са сред най-бързите, най-точните и най-коректните! Затова и не за пръв път ги препоръчваме.

А препоръките са най-ценената информация в днешно време. Неслучайно голям процент от най-бързоразвиващите се компании в световен мащаб работят на принципа „предай нататък” – чрез лични препоръки между приятели. Защото препоръката, това е споделен личен опит. Тоест информацията е „от извора“. Не е нещо, което го пише по етикетите или брошурите и не знаем доколко е истина. Вероятно на повечето от вас, често се е случвало да прочете нещо, което после се оказва „с уловка“, особено в дребния шрифт, който трудно се чете.

При нас и при Vivus няма „уловки“. Всичко е точно такова, каквото е представено. Защото всички знаем, че доверието трудно се гради, но се руши само за миг. А загуби ли се доверието веднъж, то никога повече няма и да се върне.

  • С доверието, което се стреми да изгражда Vivus в своите клиенти, неслучайно е водещ онлайн кредитор в Европа.
  • Вие сами определяте размера на кредита и срока за връщането му.
  • Ако имате въпроси, специалистите от отдел „Обслужване на клиенти” на Vivus ще ви отговорят бързо и коректно и ще намерят най-доброто решение за вас.
  • Всеки първи кредит на Вивус е безплатен – без лихви, без такси, без оскъпяване, без дребен шрифт и „уловки“. Връщате точно толкова, колкото сте взели в рамките на срока, който сте избрали.
  • Можете да сте сигурни и че ще имате приятни изненади от Vivus, тъй като те знаят как да се грижат за редовните си клиенти.

Така че независимо дали в хубав или в труден момент от вашия жизнен път имате спешна нужда от пари, доверете се на нашите приятели. Така както се доверявате на нас. Гарантираме ви прозрачност, коректност и точност. При едно единствено условие – че и вие предлагате същото ясно и коректно отношение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *