Продължете към съдържанието
Начало » Новини » Добри отстъпки по време на пролетната кампания на Мини Заем

Добри отстъпки по време на пролетната кампания на Мини Заем

Обещали сте на семейството си кратка пролетна ваканция, но с наближаването празничните почивни дни осъзнавате, че няма да имате достатъчно свободни финансови средства, за да изпълните обещанието си.

 

Или се налага да направите спешен ремонт у дома, но както и да се опитвате да отделите средства за него, парите от заплатата не стигат дори да покриете регулярните си разходи.

 

Спокойно! Без значение дали се нуждаете от финансова помощ за почивка, за ремонт или просто искате да посрещнете Великден, без да пресмятате колко ще ви излезе празничната трапеза, от кредитна компания Мини Заем са отново до вас.

 

MiniZaem.bg стартират пролетната си промоционална кампания с отстъпки от разходите по кредитите от 25%.

Кога стартира пролетната кампания на Мини Заем?

Пролетната кампания на кредитната организация стартира от 06.04 и ще приключи на 05.05. 2023 година.

 

От компанията са подбрали този тайминг за провеждане на кампанията така, че да обхване както предстоящите Великденски празници, така празниците, които ни очакват в началото на месец май.

Защо да поискате своя малък заем по време на промо кампанията?

От Мини Заем стартират кампанията си с една – единствена цел – да са от помощ на всеки, който има нужда от финансови средства през този толкова натоварен с празници сезон.

 

Затова от 06.04 до 05.05. 2023 – та всеки, който реши, че иска да се възползва от някой от кредитните продукти на Мини Заем, при одобрение ще ги получи с 25% отстъпка.

 

Казано иначе, ако вие решите да кандидатствате за бърз или кредит на вноски от време на пролетната промо кампания на кредитната компания, при одобрение не само ще получите желания размер финансови средства, но ще спестите 25% от разходите по погасяването му.

Как да поискате заем с отстъпка от Мини Заем?

Просто влизате на страниците на небанковата организация, попълвате формата за кандидатстване, определяте вида, размера на заема и периода на погасяване.

 

От кредитната организация ще ви върнат отговор дали сте одобрени само няколко минути след подаване на заявката и ако сте одобрени парите ви се превеждат по сметка и с 25% отстъпка от разходите.

 

Единственото, което не бива да забравяте е, че ако искате да се възползвате от атрактивната отстъпка трябва да поискате заема си в рамките на пролетната кампания (06.04  – 05.05. 2023 година).

Етикети:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *