Продължете към съдържанието
Начало » Новини » Есенната кампания на CreDirect продължава до края на годината

Есенната кампания на CreDirect продължава до края на годината

Есенната кампания на CreDirect продължава до края на годината

Броят на промоционалните награди бе удвоен, а кампанията ще продължи и през зимата

В началото на месец ноември, брандът за бързи кредити CreDirect обяви, че удължава срока на настоящата си промоционална кампания до края на 2020-та година. От старта на тази активност, в рамките на два месеца бяха раздадени, обещаните осем на брой, награди, но представителите на марката взеха единодушно решение да не я прекратяват на 31-ви октомври, както бе първоначално предвидено.

Концепцията на CreDirect се промени, в резултат на реакцията от страна на потребителите. Спечелилите клиенти за изминалия период и тяхната позитивна обратна връзка, стимулира организатора да продължава да внася радост в техните домове, чак до коледно-новогодишните празници.

Кампанията на бранда продължава хода си с пълна сила и с ново мото „Време е за изненади със седмични награди от CreDirect!“, а досегашният брой на предвидените подаръци бе удвоен. През всяка от предстоящите 8 седмици, определянето на печеливши участници, чрез томбола ще продължава и така, почти до Нова година. CreDirect гарантира добро настроение за всички свои потребители и се грижи за щастливо посрещане на празниците в края на необичайната 2020-та година.

Критериите за участие в промоционалната кампания остават без промяна, с изключение на крайния срок, който се удължава до 28 декември, вкл. Всеки клиент, сключил договор за паричен заем в рамките на промоционалния период, има шанс да спечели награда. Наградният фонд на кампанията нараства с цели 8 подаръка и в обновения си вид, изглежда така:

  • 7 Таблета;
  • 6 Мобилни телефона;
  • 2 Лаптопа;
  • 1 Електрическа тротинетка.

Половината от изброените награди вече бяха спечелени, а останалата половина предстои да бъдат раздадени през следващите 8 седмици. За финала на кампанията организаторите оставят електрическата тротинетка, а името на нейния собственик ще стане известно в навечерието на Нова година – на 29-ти декември.

CreDirect напомня на своите клиенти да вярват в късмета си и да се възползват от умножените възможности за печалба. Всеки, взел кредит в края на годината има реален шанс да спечели вълнуваща награда от предстоящите ежеседмични томболи!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *