Есенната кампания на CreDirect продължава до края на годината

Есенната кампания на CreDirect продължава до края на годината

Броят на промоционалните награди бе удвоен, а кампанията ще продължи и през зимата

В началото на месец ноември, брандът за бързи кредити CreDirect обяви, че удължава срока на настоящата си промоционална кампания до края на 2020-та година. От старта на тази активност, в рамките на два месеца бяха раздадени, обещаните осем на брой, награди, но представителите на марката взеха единодушно решение да не я прекратяват на 31-ви октомври, както бе първоначално предвидено.

Концепцията на CreDirect се промени, в резултат на реакцията от страна на потребителите. Спечелилите клиенти за изминалия период и тяхната позитивна обратна връзка, стимулира организатора да продължава да внася радост в техните домове, чак до коледно-новогодишните празници.

Кампанията на бранда продължава хода си с пълна сила и с ново мото „Време е за изненади със седмични награди от CreDirect!“, а досегашният брой на предвидените подаръци бе удвоен. През всяка от предстоящите 8 седмици, определянето на печеливши участници, чрез томбола ще продължава и така, почти до Нова година. CreDirect гарантира добро настроение за всички свои потребители и се грижи за щастливо посрещане на празниците в края на необичайната 2020-та година.

Критериите за участие в промоционалната кампания остават без промяна, с изключение на крайния срок, който се удължава до 28 декември, вкл. Всеки клиент, сключил договор за паричен заем в рамките на промоционалния период, има шанс да спечели награда. Наградният фонд на кампанията нараства с цели 8 подаръка и в обновения си вид, изглежда така:

  • 7 Таблета;
  • 6 Мобилни телефона;
  • 2 Лаптопа;
  • 1 Електрическа тротинетка.

Половината от изброените награди вече бяха спечелени, а останалата половина предстои да бъдат раздадени през следващите 8 седмици. За финала на кампанията организаторите оставят електрическата тротинетка, а името на нейния собственик ще стане известно в навечерието на Нова година – на 29-ти декември.

CreDirect напомня на своите клиенти да вярват в късмета си и да се възползват от умножените възможности за печалба. Всеки, взел кредит в края на годината има реален шанс да спечели вълнуваща награда от предстоящите ежеседмични томболи!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.