Продължете към съдържанието
Начало » Новини » Есента наближава, а CreDirect награди раздава!

Есента наближава, а CreDirect награди раздава!

Есента наближава, а CreDirect награди раздава!

В продължение на 8 поредни седмици, 8 страхотни награди ще зарадват 8 от клиентите на марката

През последните години се превърна в традиция, в началото на месец септември, марката за бързи кредити CreDirect, да обявява старта на нова промоционална кампания. В навечерието на предстоящия сезон, брандът ще се погрижи за доброто настроение на своите клиенти, раздавайки им неустоими награди, а удовлетворението на всички победители в кампанията, тази есен е гарантирано.

За потребителите на CreDirect, настъпването на есента ще бъде придружено от редица шансове да се сдобият с практична нова джаджа. Всеки клиент на марката, който сключи договор за бърз кредит в периода от 1 септември до 31 октомври, си гарантира участие в томбола за спечелването на една от осем страхотни награди. От 16 септември, в продължение на седем поредни седмици, брандът ще раздава по един от следните подаръци: таблет, лаптоп, мобилен телефон, а през последната, осма седмица от кампанията, ще бъде изтеглена и голямата награда – електрическа тротинетка – перфектното решение за преодоляване на натоварения трафик в големия град.

Новините, които CreDirect съобщава са повече от добри, а допълнителен стимул за ползване на кредит през есента, дори не е необходим. Причините, обаче, поради които хората се нуждаят от финансова инжекция, този сезон, са с една повече в сравнение с предишни години по същото време. И това е коронавирусът COVID-19, който е първоизточникът, довел до пандемия и последвалата глобална икономическа криза. Необичайната ситуация, напълно промени живота ни само за няколко седмици, а последствията от него ще се усещат още дълго, занапред.

Експертите анализират тенденциите на световните пазари ежедневно, а прогнозите за излизане от настоящата криза са противоречиви. Банките и фирмите за бързи кредити, сред които е и CreDirect, реагираха, своевременно, предлагайки облекчени условия на своите клиенти, съобразени с трудната ситуация, в която всички се намираме.

С вяра, която се стреми да предаде и на своите клиенти, марката CreDirect посреща есенния сезон. Промоционалната кампания е само една от мерките, които брандът предприема, за да съхрани позитивното мислене и надеждата, без които преодоляването на кризата би било немислимо. Подарявайки практични и съвременни мобилни устройства, CreDirect напомня на своите клиенти, че късметът има място в трудното, динамично ежедневие. Всяка от осемте седмици, в които ще се тегли томобола за определяне на печеливш участник, ще напомня на един клиент, че шансът ни навестява, тогава, когато най-малко очакваме.

Доверете се на бързите заеми на CreDirect! Може би, през този сезон, късметът ще се усмихне и на вас!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *