Продължете към съдържанието
Начало » Новини » За Коледа, изпълнена с подаръци!

За Коледа, изпълнена с подаръци!

Коледа е най-вълшебният празник през годината. Въпреки, че до тогава има почти два месеца, ние от Креди Йес планираме те да бъдат, изпълнени с изненади.

Както многократно сме доказвали, нашите клиенти са важни за нас. Желанието ни е всеки от тях, посетил наш офис, да си тръгне с усмивка. Затова още от 1-ви ноември стартираме кампания „За Коледа, изпълнена с подаръци!“.

Какво е необходимо

Независимо дали сте нов или лоялен наш клиент, вземайки кредит в периода от 1 ноември до 31 декември, вие ще получите подарък от нашите служители.

Ако купувате от рано подаръците, желаейки да се възползвате от настоящите промоции, искате да планирате семейната зимна ваканция или просто да закрепите бюджета за определен период – то тогава кандидатствайте за потребителски кредит. В случай, че ви е необходима по-висока сума, ние ви предлагаме кредит срещу ипотека – без такси за разглеждане на документи, кандидатстване, усвояване и управление на кредита.

За нас няма значение за какво са ви необходими средствата, можете винаги да разчитате на нас като ваш доверен партньор в кредитирането.

Как ще получа подаръка си

За всеки изтеглен кредит от 01.11.2022 г. до 31.12.2022 г. или до изчерпване на количествата вие ще получите атрактивен рекламен подарък от наш служител. За заемите, с главница над 1000 лв., сме ви подготвили стъклени бутилки за топли и студени напитки, раници тип мешка и ледочистачки с ръкавица за студените зимни дни.

Ние ДАваме и подаръци!

Повече информация може да получите във всеки офис на Креди Йес, както и на телефон: 0700 890 55.

 

Заяви своя креди от КРЕДИ ЙЕС

Етикети:

2 коментара за “За Коледа, изпълнена с подаръци!”

  1. Николай Великов Колев

    За мен най хубавият Бъглгърски празни . Които се празнува от векове.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *