Продължете към съдържанието
Начало » Новини » Избра ли си подарък за Коледа?

Избра ли си подарък за Коледа?

подарък за Коледа

Участвай в томбола за Iphone 7, Лаптоп HP или 49″ SMART TV Samsung!

Коледа не е толкова далеч, колкото беше през юли или август. Дори коледната украса по централните улици на градовете започна да напомня за наближаването на най-уютния и топъл семеен празник. Преди още да се усетите, Коледа ще почука на вратата, а вашият портфейл ще бъде безкомпромисно опустошен, като след ураган.

Пръскането на пари по празниците понякога ни кара да се чувстваме гузни и дори виновни.

Точно сега всеки от вас има шанс да спести някой лев до празниците, като използва някой или няколко от следните ефикасни начини за по-безболезнено спестяване.

 1. Намалете максимално левчетата за закуски или за обяд.
  Ако успеете да спестявате дори само по левче от всеки обяд през работната седмица, само за месец ще спестите поне 20 лв.
 2. Намалете кафе-паузите.
  Чашата ароматно кафе от близкото кафене вероятно ви осигурява по-бързото и по-приятното събуждане и да бъдете по-енергични през работния ден. Ако пресметнете колко би ви струвало закупуването на всички необходими консумативи, за да си приготвяте сам кафето в офиса, ще се изненадате колко много пари сте хвърлили на вятъра.
 3. Покупките си от магазина планирайте предварително.
  Крайно време е да вложите малко време и в сметки. Изчислете колко пари давате за храна и дали някъде не давате повече, отколкото е нужно. През изминалата седмица изхвърлихте ли някои от продуктите в хладилника?
 4. Намалете консумацията на вино през седмицата и съкратете броя на купоните с приятели.
  Обичате ли вечер след работа да пийвате по чаша вино? Помислете и намалете поне частично този разход.
 5. Огледайте промоционалните оферти при своя мобилен оператор и променете, ако е възможно, тарифния си план. Твърде е възможно да има по-актуален и много по-изгоден.
 6. Използвайте ваучери.
  В някои списания, особено около празниците, се появяват купони, които ви дават различни отстъпки, примерно за 5% до 20% . Възползвайте се от тях, когато и без друго имате нужда или сте решили да си закупите този продукт!
 7. Билети за пътуването си с влак или самолет купете предварително.
  Колкото по-рано си направите резервация, толкова по-евтино ще ви струват.
 8. Възползвайте се от набралите вече популярност „черни петъци“.
  Те са популярни не само в чужбина, а вече се радват на голям успех и при нас. Оглеждайте се за нови и интересни намаления и пазарувайте на ниски цени.
 9. Възползвайте се от промоции, които банките правят.
  Проверете дали някоя от банките не предлага някакви отстъпки, ако прехвърлите превода на заплатата си там. Покрай тези светли празници в края на годината, дори банкерите се сещат за промоции, които наистина са от полза за хората.

В момента една от компаниите, предлагаща бързи кредити, предлага участие в томбола. Наградите си заслужават труда да посетите някой от офисите на компанията, за да попълните талон за участие.

Препоръчваме ви тази томбола, защото тя не е обвързана с кандидатстване и/или сключване на договор за кредит. Право на участие в тази томбола има всяко пълнолетно и дееспособно физическо лице, което посети някой от офисите на ПРОФИ КРЕДИТ България, попълни и подаде талон за участие.

Тук всеки има шанс да спечели един от трите възможни подаръка за Коледа, който желае да получи:

 • Iphone 7,
 • 49-инчов SMART телевизор Samsung или
 • лаптоп HP.

Не го мислете, а побързайте към офиса на компанията, за да не пропуснете шанса си за Коледен подарък!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *