Продължете към съдържанието
Начало » Новини » Изгодни ли са бързите кредити през лятото?

Изгодни ли са бързите кредити през лятото?

бързите кредити през лятото

Ние от Izbiram.bg искаме да ви напомним много хубаво да оглеждате условията на хубавите оферти и промоции, защото хубавите неща обикновено никак не са евтини.

Лятото е сезонът на много усмивки и малко дрехи, на желание за много развлечения и малко тревоги! Всеки мечтае за почивка, пътуване с приятели и щури моменти, споменът, за които да го топли през зимните месеци. Време е и вие да планувате вашата почивка, вместо да разглеждате замечтано морските постове на вашите приятели в социалните мрежи.Плаж, вълни, море, а може би гора, прохлада и планинско небе , това са само част от предложенията за незабравимо лято!

Не забравяте ли нещо?

Осигурихте ли финансирането за това незабравимо лято? Имате ли нужните средства, за да заминете спокойно някъде, без да се притеснявате за това дали имате достатъчно пари? Оказва се, че доста голям процент от хората в днешно време пропускат това планиране.

В случай, че нямате регулярни спестявания, може да се наложи да теглите бърз кредит, ако искате да имате достатъчно средства, с които да осигурите незабравимо лято. Оказва се, че голяма част от хората предпочитат да кандидатстват за бърз кредит за да покрият разходите си по лятната ваканция. Това е така, защото небанковите финансови институции много по-лесно и бързо отпускат кредити, без да изискват много документи.

За да Ви спестим ровенето из различни сайтове, ние сме събрали всички промоционални оферти от компаниите за бързи кредити. Вярваме, че това ще Ви улесни максимално при избора Ви за бърз кредит.

Кажете ДА на незабравимото лято! Вземи кредит от Credissimo до 3 000 лв. А сега специални промоции от тях! Заяви 1-ви и всеки 5-и Credissimo до заплата с 0% лихва и до 30 дни гратисен период!

Ако искате за пръв път плановете да се осъществят точно така, както сте ги намислили, просто трябва да потърсите своя бърз кредит от MiniZaem.bg до 31-ви август и да се възползвате от 20% отстъпка от разходите по кредита. Вземи и безлихвен кредит до 500 лв. до 15 дни.

Лятото е за приятели! Само от 15 юли до 31 август всеки, усвоил кредит от Кеш Кредит и препоръчал услуги им на свой приятел или познат, получава още по-големи награди! Вземи първия си кредит от КЕШ НА ДЕН между 100 и 399 лв. и няма да платиш нито лев оскъпяване!

„Кредит вземи, награди за плажа спечели!“ Всеки, изтеглил кредит от CreDirect в периода 23.07. – 26.08.2018 г., може да участва в седмичните томболи за свежи и летни награди. Промоцията с безлихвен кредит продължава и през Август! Взимаш 500 лв. Връщаш 500 лв.

Код червено за жега – 43 инча на сянка! Ако имаш един или повече кредита към други финансови институции, рефинансирай ги сега в ПРОФИ КРЕДИТ и участваш в томбола за един от 9 страхотни 43-инчови телевизора! Ще се тегли по един печеливш клиент за всяка седмица, до края на Август.

В разгара на лятото ти се иска да отидеш някъде, но парите не стигат! Ако имаш нужда от финансова подкрепа – StikCredit са насреща! А сега специално предложение от тях! Вече не само всеки първи кредит, но и всеки шести кредит е без лихва!

Време е за летни приключения! Само през Август – две невероятни промоции! Подарък, ваучер до 200 лв. с продукт „Summer Present“! И кредит с 1 лев лихва, до датата на първия падеж, за всеки нов клиен!

Спаси лятната почивка. Вземи заем от 1-ви до 26-ти август и 6 от вас ще спечелят по 500 лв. кеш бонус. Промоцията важи само за клиенти, възползвали се от услуга „Бърз заем”. Ако сте нов клиент, за вас кредитът ще бъде безплатен – без лихва, без такса, без оскъпяване.

Ние от Izbiram.bg искаме да ви напомним много хубаво да оглеждате условията на хубавите оферти и промоции, защото хубавите неща обикновено никак не са евтини.

За да се възползваме максимално от добра на пръв поглед промоция, трябва много хубаво да четем и между редовете, да търсим скритите послания, а не веднага да търчим, за да не пропуснем предоставения „изгоден и неповторим шанс”.

Например:

  • Там, където предоставят кредит без обезпечение или гарант, обикновено лихвата е по-висока.
  • Там, където предлагат „безлихвен кредит”, сроковете са много кратки.
  • Защото „безплатен обяд няма”.

Затова: огледайте много внимателно летните промоции на няколко компании, прочетете още по-внимателно условията им, преценете максимално обективно своите възможности и чак тогава се включете в „лятната промоционална лига”. Пристъпвайте разумно към подобни оферти и няма да сгрешите, а напротив – ще можете да извлечете само полезните за вас предложения.

И да направите своето лято неповторимо и незабравимо, най-добрия сезон за вас.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *