Продължете към съдържанието
Начало » Новини » Изгодни ли са бързите кредити през пролетта?

Изгодни ли са бързите кредити през пролетта?

Изгодни ли са бързите кредити през пролетта?

Статистиката показва, че през пролетните месеци-март и април, отпуснатите бързи кредити нарастват с 15-20%, сравнено с останалите сезони.

Пролетта е тук! Дългоочаквана, светла, топла, свежа… това е пролетта и тя настъпва днес.

С новата пролет идва ново начало в природата, всичко се пробужда, настъпва време за повече общуване с най-близките на открито, под слънчевите лъчи. Време за разходки на зелено – в планината с по-тънко яке; за цветя в дневната, които изпълват дома с аромат; за слънчеви очила и планове за почивните дни.

„Пролетта е времето за планове и проекти.“

В този момент е важно да имате заделени средства за покриване на всичките ви разходи и осъществяване на вашите планове и проекти през топлите и дълги дни.

Ако търсите начин как да се справите финансово с всички разходи през пролетта, ако не виждате как можете да отделите средства, за да почивате през лятото, тогава вижте какво ви предлагат кредитните компании за бързи потребителски кредити за да се възползвате така, че те да бъдат изгодни за вас и във ваша полза.

За да Ви спестим ровенето из различни сайтове, ние от Избирам.бг сме събрали промоционални оферти от компаниите за бързи потребителски кредити. Вярваме, че това ще Ви улесни максимално при избора Ви за най-изгоден кредит.

МиниЗаем предлага онлайн кредит „на вноски” в размер до 2 500 лв. за минути с едни от най-ниските месечни разходи! Предоставят и безлихвени кредити „до заплата” за новите си клиенти до 700 лв до 30 дни. Взимаш 700 лева, връщаш 700 лева!

С Credissimo е лесно – избери сума до 3 000 лв., парите могат да са при теб до минути с моментално одобрение! Всяка седмица подаряват по един от най-желаните iPhone-и. Празнична томбола е в периода 18.03. – 28.04.2019 г., като усвоиш заем до 3 000 лв. и участвай за най-желаните подаръци за сезона!

Пролетта идва с „Нещо и за теб“ от Кеш Кредит! От 01.03 до 30.04,2019 г. всеки, кандидатствал и усвоил кредит до 4 000 лв. на място в офисите им в цялата страна или онлайн на сайтът им, ще получи скреч карта, която може да се окаже неговият ключ към дългоочаквана награда!

Заемите от приятели крият изненади, затова Изи Кредит ти даваме решение Кредити до 8 000 лв. с прозрачни условия! Програмата за лоялност към тях е с разнообразни подаръци или отстъпки при всеки следващ кредит. Имаш възможност за рефинансиране на своите заеми!

Профи Кредит са от помощ за празничния / пролетен бюджет! При тях можеш да кандидатстваш за бърз потребителски кредит в размер до 5 000 лв. Само сега вземи кредит в периода 01.03 – 31.05.2019 г., от тях и участваш в томбола за 1 от 9 броя планински велосипеда или 1 скутер.

Креди Йес дават шанс и възможност да не поставят ограничения пред исканията и нуждите Ви! Ако разгледате условията им, сами ще се убедите в това! Предлагат потребителски кредит до 5 000 лв. Когато имате нужда от по-голяма сума, може да се възползвате от ипотечния им кредит до 30 000 лв.

Ако имаш нужда от финансова подкрепа – StikCredit са насреща! Вече имате възможност да теглите суми до 3 000 лв изцяло онлайн. През месец март ти предлагат 0% лихва за всеки първи и шести заем, а също и 0% такси за първи заем! Може да се възползваш и от срок за връщане до 24 месеца.

Царството е твое с кредит до 3 000 лв. изцяло онлайн от CreDirect! Сега и вие можете да се възползвате от привилегиите на царете с безлихвен кредит „до заплата“. Брандът предприема всяка своя следваща стъпка, със завидна бързина и добавя нови инициативи, към своето портфолио, месец, след месец.

Не проспивай добрите оферти от Vivus! Предлагат бързи кредити онлайн до минути до 1 300 лева. Вземи първи заем до 400 лв. с 0% лихва и 0 лв. такса А всеки които вземе заем от 1-ви до 24-ти март може да спечелиш една от 30 награди!

Ние от Izbiram.bg искаме да ви напомним много хубаво да оглеждате условията на хубавите оферти и промоции, защото хубавите неща обикновено никак не са евтини.

Без съмнение бързите кредити са много удобни, но си имат и своите недостатъци. Затова, бъдете особено внимателни, когато кандидатствате. Обърнете много сериозно внимание на условията за погасяване, за да няма после неприятни изненади.


За да се възползваме максимално от добра на пръв поглед промоция, трябва много хубаво да четем и между редовете, да търсим скритите послания, а не веднага да търчим, за да не пропуснем предоставения „изгоден и неповторим шанс”.

И след като знаеш типовете кредити, от които можеш да се възползваш, остава да избереш най-подходящата банка или кредитна компания. Но това също не е лека задача. На пазара има толкова много, които предлагат различните типове кредити, че проучването и търсенето на най-евтиния и изгоден кредит ще ти отнеме много време и енергия.

Тогава какво да правиш?

Тук идваме на помощ ние от Izbiram.bg и нашата най-нова платформа: Намерете най-евтиният и изгоден кредит точно за вас тук! Безплатна услуга!

Izbiram.bg ти предоставя възможността да реализираш своите планове и цели през пролетта и лятната си почивка без да се притесняваш за нищо!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *