Продължете към съдържанието
Начало » Новини » Изгодни ли са коледните промоции при бързите кредити?

Изгодни ли са коледните промоции при бързите кредити?

Изгодни ли са коледните промоции при бързите кредити?

За да Ви спестим ровенето из различни сайтове, ние сме събрали всички промоционални оферти от компаниите за бързи кредити.

Коледните базари, коледният дух и коледните промоции вече са навсякъде около нас – офлайн и онлайн. А и всеки от нас иска да изненада с най-оригиналните и най-красивите подаръци своите близки и приятели.

В навечерието на най-топлият семеен празник, екипът на Izbiram.bg, отново сме близо до всеки един от вас със специално подбрана важна информация за коледни промоции, които не са за пренебрегване. Те са за всички онези от вас, които по една или друга причина, не са успели да спестят нужната им сума или спестените пари не им достигат, за да посрещнат спокойни и усмихнати коледните празници.

Компаниите, които предлагат бързи кредити, са най-добрите в задоволяването на предколедната треска. И имат за всекиго по нещо. Коледните промоции при тях правят празника наистина не само възможен, а и по-красив.За да Ви спестим ровенето из различни сайтове, ние сме събрали всички промоционални оферти от компаниите за бързи кредити. Вярваме, че това ще Ви улесни максимално при избора Ви за бърз кредит.

С Кредисимо вече е Коледа! Наистина, защото първите трима печеливши вече са известни. Всяка седмица подаряват по един от най-желаните iPhone-и. Празнична томбола е в периода 19.11. – 30.12.2018 г. , като усвоиш заем до 3 000 лв. и участвай за най-желаните подаръци за сезона!

Подари си невероятна Коледа с отстъпките на Мини Заем! Ако поискаш своя онлайн кредит от 23.11 до 31.12.2018 г., без значение дали кандидатстваш за заем до заплата или на вноски, не само че ще го получиш, но и ще го получиш с 20% отстъпка от всички разходи.

Тази Коледа от Кеш Кредит са стартирали две промоционални кампании! Всеки четвърти, усвоил продукт на Кеш Кредит, печели страхотни парични награди! И Ако усвоиш кредит през Messenger или Viber имаш шанс да спечелиш чисто нов iPhone 7! Промоцииoналните кампании са в периода до 25-ти декември.

За 2019-та година, CreDirect раздава 2019 лева! В периода 30.11. – 31.12.2018 г. всеки, възползвал се от продуктите на CreDirect , участва в новогодишна томбола за 10 гифт карти на стойност 201,90 лв. На 2-ри януари ще бъдат изтеглени десетте късметлии, които печелят награди, за да посрещнат една щастлива Нова 2019-та година.

Профи Кредит връща 10% обратно от кредита на коректни клиенти! Можеш да се възползваш от предложението на Профи Кредит без значение дали си настоящ клиент на компанията или не. Сключи нов договор за потребителски кредит до 31.12.2018 г. и ще получиш 10% от сумата на заема обратно.

Спечели телевизор, запази приятел! Вземи заем от Изи Кредит вместо от приятел до 22 декември и може да спечелиш 80 електроуреда , както и хиляди брандирани подаръци. Изи Кредит вече 13 години помага на клиентите си да донесат радост на любимите хора и в същото време и те да не остават без подаръци за празника.

Постигни баланс между разходите и подаръците! Подготви се за празниците и участвай за подаръци от Vivus. Вземи заем с услуга за бързо разглеждане в периода 03.12.2018г. – 31.12.2018г., регистрирай се и се включи в томболата за една от 6 супер яки смарт награди.

По Коледа винаги стават чудеса! Не пропускайте шанса си за Коледен подарък! Направете празничните дни още по-усмихнати и блестящи, по-топли и по-уютни! Вижте условията на промоциите, препоръчани от Izbiram.bg и изберете най-подходящата за вас.

Ние от Izbiram.bg искаме да ви напомним много хубаво да оглеждате условията на хубавите оферти и промоции, защото хубавите неща обикновено никак не са евтини.

За да се възползваме максимално от добра на пръв поглед промоция, трябва много хубаво да четем и между редовете, да търсим скритите послания, а не веднага да търчим, за да не пропуснем предоставения „изгоден и неповторим шанс”.


Затова: огледайте много внимателно коледните промоции на няколко компании, прочетете още по-внимателно условията им, преценете максимално обективно своите възможности и чак тогава се включете в „задоволяването на предколедната треска”. Пристъпвайте разумно към подобни оферти и няма да сгрешите, а напротив – ще можете да извлечете само полезните за вас предложения.Специално за Вас, екипът на Izbiram.bg избра най-добрите оферти в момента. Може да ги видите ТУК!

Перфектната Коледа вече е не само възможна, но и лесна, ако се доверите на Izbiram.bg – Вашия финансов партньор за Коледно-новогодишните празници.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *