Продължете към съдържанието
Начало » Новини » Имаш нужда от пари по празниците? Възползвайте се от промоционалните оферти за кредити!

Имаш нужда от пари по празниците? Възползвайте се от промоционалните оферти за кредити!

Промоционални оферти за кредит_Коледа
Коледните базари, коледният дух и коледните промоции вече са навсякъде около нас – офлайн и онлайн. А и всеки от нас иска да изненада с най-оригиналните и най-красивите подаръци своите близки и приятели.

С наближаването на Новогодишните празници и еуфорията около тях може да се получи ефекта на силното желание човек малко да се ‘отпусне’ в края на годината.

Това е причината да се изтеглят бързо пари, които да се мислят и връщат след празниците. Разбира се това може да има смисъл, ако процеса на връщане е реален и добре организиран.

В навечерието на най-топлият семеен празник, екипът на Izbiram.bg, отново сме близо до всеки един от вас със специално подбрана важна информация за коледни промоции, които не са за пренебрегване. Те са за всички онези от вас, които по една или друга причина, не са успели да спестят нужната им сума или спестените пари не им достигат, за да посрещнат спокойни и усмихнати коледните празници.


Компаниите, които предлагат бързи кредити, са най-добрите в задоволяването на предколедната треска. И имат за всекиго по нещо. Много компании предлагат и атрактивни условия, за да дадат възможност на своите клиенти да покрият нуждите си и също така да са винаги актуални и атрактивни според тенденциите на пазара. Коледните промоции при тях правят празника наистина не само възможен, а и по-красив.


Сред едни от най-изгодните варианти за промоционални оферти за кредит са:

  • бързо теглене и бързо връщане с 0% лихва;
  • по-ниски лихви за определен период;
  • участие в томбола или допълнителни награди;
  • коледни подаръци и други.

За да Ви спестим ровенето из различни сайтове, ние от Избирам.бг сме събрали промоционални оферти от компаниите за бързи кредити. Вярваме, че това ще Ви улесни максимално при избора Ви за най-изгоден кредит.

Цяла година спокойствие и сигурност с Кеш Кредит! Всеки кандидатствал и усвоил кредит до 4000 лв. до 31.12.20г. може да спечели – Сигурен доход от 1200 лв. с подарък х 100 лв. всеки месец! Или 100 лв, в брой, които получаваш на момента!Научи повече тук.

Подари си невероятна Коледа с отстъпките на Мини Заем! Ако поискаш своя онлайн кредит до 3000 лв. до 26.12.20 г., ще го получиш с 15% отстъпка от всички разходи. А всеки първи кредити за 30 дни до 700 лв. е с 50% по-малко разход. Научи повече тук.

Тази коледа подаръците са от Изи Кредит! Вземи кредит до 5000 лв. до 23 декември и избери какво можеш да спечелиш от коледния ни списък с награди! Кандидатствай още сега ТУК! Научи повече тук.

Вземи сега своя кредит до 30% отстъпка от Вива Кредит и сбъдни желанията си Коледа! Вземи кредит до 3000 лв. до 15.01.21 г. и избери да получиш парите си в личната си банкова сметка и вземи до 30% отстъпка!Научи повече тук.

Вземи безлихвен кредит от Микро Кредит от 550 или 750 лева и спаси коледното настроение Само сега вземи кредит до 550 или 750 лева и върни до 30 дни с 0% лихва, 0% ГПР и и фиксиран ГЛП 0% и спаси коледното настроение. Промоцията е валидна от 14.12.20 до 12.01.21 г. включително. Научи повече тук.

Кредит от Креди Йес изтегли, до 500 лв. Бонус усвои! Всички потребители, усвоили потребителски кредит до 5000 лв. до 31.12.20 г., ще могат да се възползват от 10% бонус от главницата по заема. Научи повече тук.

Заяви кредит до 5000 лв. и може да спечелиш награда от Профи Кредит! Всеки, който кандидатства за кредит от Профи Кредит до 03.01.2021 г. участва в томбола за спечелване на 1 от 9 смартфона Samsung. Колкото по-рано кандидатстваш за кредит, толкова повече шансове имаш да спечелиш награда!Научи повече тук.

Време е за изненади със седмични награди от CreDirect Вземете онлайн кредит до 3000 лв. от CreDirect до 28.12.2020 г. и спечелете лаптоп, смарт телефон, таблет или електрическа тротинетка! Кандидатствайте онлайн сега!Научи повече тук.

По Коледа винаги стават чудеса! Не пропускайте шанса си за Коледен подарък! Направете празничните дни още по-усмихнати и блестящи, по-топли и по-уютни! Вижте условията на промоциите, препоръчани от Izbiram.bg и изберете най-подходящата за вас.

Ние от Izbiram.bg искаме да ви напомним много хубаво да оглеждате условията на хубавите оферти и промоции, защото хубавите неща обикновено никак не са евтини.

За да се възползваме максимално от добра на пръв поглед промоция, трябва много хубаво да четем и между редовете, да търсим скритите послания, а не веднага да търчим, за да не пропуснем предоставения „изгоден и неповторим шанс”.


Затова: огледайте много внимателно коледните промоции на няколко компании, прочетете още по-внимателно условията им, преценете максимално обективно своите възможности и чак тогава се включете в „задоволяването на предколедната треска”. Пристъпвайте разумно към подобни оферти и няма да сгрешите, а напротив – ще можете да извлечете само полезните за вас предложения.Специално за Вас, екипът на Izbiram.bg избра най-изгодните бързи потребителски кредити Може да ги видите ТУК!

Перфектната Коледа вече е не само възможна, но и лесна, ако се доверите на Izbiram.bg – Вашия финансов партньор за Коледно-новогодишните празници.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *