Продължете към съдържанието
Начало » Новини » Има ли бързи кредити, при които всичко се случва онлайн?

Има ли бързи кредити, при които всичко се случва онлайн?

бързи онлайн кредити

Бързите кредити заемат важна част от нашето ежедневие днес, те буквално са „на една ръка разстояние“

Всеки ден, всеки от нас, по няколко пъти посяга към своя личен банков сейф – портфейлът или портмонето. За закуска на детето, гориво за автомобила или за билет в тролея и автобуса, обяд с колеги или вечеря с приятели, за подарък на рожденик или попълване на запасите в хладилника или битовите сметки, и за още хиляди неща.

Понякога се случват изненади или непредвидими ситуации. Банковият ни сейф е първият пострадал. Но това вече не може да ни стресира особено, защото днес всеки проблем е разрешим, особено ако е свързан с пари.

А и интернет ни предоставя толкова много възможности. Всички ние вече живеем в нов свят, в бъдещето, което съвсем неотдавна, беше в сферата на фантастичните романи и филми.

Днес можем да говорим с когото искаме, където и по света да се намира той-дори и да го виждаме; да пишем; да смятаме; да четем книги; да слушаме музика; да гледаме филми или любимия си отбор; да снимаме – дори в движение; да пазаруваме; да се разплащаме; да следим банковата си сметка от всяка точка по света и още, и още … само с помощта на едно, единствено малко, леко и дори красиво бижу – нашият умен телефон.

Можем да получим безплатна консултация по вълнуващ ни проблем; да открием нужната ни информация веднага, на момента – не утре или другата седмица. Дори да теглим кредит, забележете – само за 6-7 минути, и то без да ходим където и да е, а от собствения ни дом или офис.

Така наречените социални мрежи днес са едновременно наш дом, в който си бъбрим или споделяме радости и несгоди с приятелите си; наш офис или магазин, които няма нужда да свързваме със СОТ и да плащаме наем, а и да застраховаме от пожар и наводнение; можем да потърсим и да получим стока, услуга и дори пари назаем – от по-добрите и по-бързите от „бързите кредити“.

Бързите кредити заемат важна част от нашето ежедневие днес, те буквално са „на една ръка разстояние“, а някои дори са и още по-близо – само на един клик от нас. Затова са и най-предпочитаният финансов инструмент за повечето хора.

Конкуренцията и при бързите кредити вече е голяма. Точно затова и при тях се наблюдават големи промени – бързите кредити са все по-близо до клиента. И при тях има промоции и облекчени условия. Но това съвсем не означава, че можем да харчим повече, отколкото заработваме.

Пример:
Credissimo предоставят заем без лихва и кредити без доказване на доход при определени условия и срок. Те са иноваторите при бързите кредити. С присъствието си във Viber и комуникацията с клиентите си, чрез активно присъствие във социалните мрежи, Credissimo e водещa компания сред развиващите се FinTech /ФинТек/ структури в небанковия финансов сектор.

Ние, от Izbiram.bg, търсим верните отговори на важните въпроси. Стараем се да ви представяме реалната ситуация с правилните и адекватни решения. Защото от правилните ви решения зависят правилните действия, а от действията ви зависи доколко вие ще сте успешни и доволни, спокойни и щастливи.

Tази статия е част от нашата образователна кампания Бързите кредити – отговори на важните въпроси. и стигна до вас със съдействието на експертите от Credissimo.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *