Продължете към съдържанието
Начало » Новини » Искате да получите безвъзмездна помощ от държавата? Ние можем да помогнем, БЕЗПЛАТНО!

Искате да получите безвъзмездна помощ от държавата? Ние можем да помогнем, БЕЗПЛАТНО!

Искате да получите безвъзмездна помощ от държавата? Ние можем да помогнем, БЕЗПЛАТНО!
Можем да обявим 2020 за година на криза. През тази година наблюдавахме не само как здравето на хората е застрашено. Здравето на фирмите също беше под въпрос. На голяма част се наложи да съкратят персонала и разходите си, а други трябваше да прекратят дейността си.

Ако сте собственик на бизнес, то напрежението ви е познато. От една страна, притеснението за семейството, близките и собственото ви здраве. От друга, притеснението за бизнеса и планирането на работата, така че всички да са доволни.

По време на криза, много бизнеси имат нужда от допълнителна помощ. Ако и вашият бизнес е сред тях, ние можем да ви осигурим тази помощ с услугата ни: БЕЗПЛАТНО писане на проекти за фирми.

Ние, от Izbiram.bg не просто даваме полезна и изчерпателна информация свързана с финансите. Наша цел е да помагаме и на бизнесите, които се намират в затруднено положение. За целта създадохме тази услуга, с която да ви помогнем да получите безвъзмездна помощ от държавата в момент на криза. Ето какво трябва да знаете за нея:

Какво представлява безвъзмездната помощ?

В период на криза, в който много компании страдат, държавата предлага средства в подкрепа на малки и средни предприятия, пострадали от създалата се ситуация. Сумата, която ще получите, ако бъдете одобрени, ще можете да използвате за стабилизиране на бизнеса си, без да има нужда да я възстановявате.

Кой може да кандидатства за безвъзмездна помощ от държавата?

За да отпусне средства на нуждаещите се предприятия, държавата открива програми, по които може да кандидатствате, за да получите помощ за бизнеса си. За да кандидатствате по една или друга програма, трябва да отговаряте на определени изисквания, индивидуални за всяка програма. Към момента има няколко предстоящи програми за безвъзмездно финансиране по европейски програми в помощ на бизнеса за преодоляване на последиците от пандемията, а изискванията за всяка от тях може да видите ТУК.

Как помагаме ние?

Писането на проект за безвъзмездна държавна помощ може да се окаже сложна задача за някой, който не се е занимавал с този тип дейност. Подготовката, планирането, набирането на информацията, изготвянето на текста и попълването на всички необходими документи е трудоемко и сложно, особено ако имате още куп бизнес задачи и не сте се занимавали никога с такива проекти.

Ето защо, ако искате да имате по-голям шанс за одобрение и финансиране, доверете ни се. През последните 10 години, Izbiram.bg създава проекти за безвъзмездна помощ за фирми с голям успех. Многото доволни клиенти и фирми, получили финансиране, ни показват, че сме добри в това, което правим – да помагаме!

В момент на криза предлагаме БЕЗПЛАТНО изготвяне на проект по програма за безвъзмездна помощ. Ние се заемаме с цялата работа по подготовката, изготвянето, кандидатстването и управлението на проекта до получаване на финансирането. Ако ни се доверите, единственото, което трябва да направите, е да ни предоставите цялата необходима информация и да получите средствата. Бързо и лесно!

Какво трябва да направите, за да ви помогнем с изготвянето на проекта?

Ако искате да се възползвате от нашата услуга и да изготвим безплатно проект за безвъзмездно финансиране:

  1. Влезте в страницата на Безплатно писане на проекти за фирми!
  2. Изберете програмата, за която искате да кандидатствате, за да видите условията, на които трябва да отговаряте.
  3. Ако отговаряте на условията, попълнете кратката форма за кандидатстване и нашите експерти ще се свържат с вас, за да обсъдите процедурата и необходимата информация.

Осигурете си спокойствие за бизнеса в момент на криза! Доверете ни се с изготвянето на проект за безвъзмездна държавна помощ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *