Продължете към съдържанието
Начало » Новини » Искаш ли безгрижно лято? Подсигури си го с Кредито!

Искаш ли безгрижно лято? Подсигури си го с Кредито!

Искаш ли безгрижно лято? Подсигури си го с Кредито!
Плаж, вълни, море, а може би гора, прохлада и планинско небе , това са само част от предложенията за незабравимо лято!


Лятото е сезонът на много усмивки и малко дрехи, на желание за много развлечения и малко тревоги! Всеки мечтае за почивка, пътуване с приятели и щури моменти, споменът, за които да го топли през зимните месеци. Време е и вие да планувате вашата почивка, вместо да разглеждате замечтано морските постове на вашите приятели в социалните мрежи. Възползвайте се от невероятното предложение на Кредито за безлихвен кредит.


Кредито ви предоставя перфектната възможност за най-очарователната почивка – сред морските вълни или високо в планината, далеч от жегата.


Вземете бърз онлайн кредит „Супер Експрес“ до 800 лв. от Кредито само с няколко клика и върнете с 0% лихва за срок от 15 или 30 дни. Предлагат ви и Супер възможност за еднократно удължаване на падежа ви с 15 дни без оскъпяване! С платформата на https://credito.bg/ кандидатстването е като лесна игра, а одобрението става до 20мин.
Ако имате нужда от по голяма сума пари Кредито предлагат индивидуални кредитни решения до 3000 лв., които съобразяват с Вашите лични обстоятелства. Парите, от които спешно се нуждаете, ще бъдат при Вас до минути. В лицето на Кредито можете да откриете своят доверен партньор.


Взимате парите, отдъхвате с приятели или близки, където и както искате, връщате се отпочинали и заредени с нови емоции, спомени и с нови сили за трудови подвизи.


Промоцията е валидна до края на месец Август, така че не се чудете, а побързайте да начертаете маршрута и потегляйте смело.


Това е чудесен жест на Кредито към всеки, който желае да събере багажа и „дим да го няма“ към морето или планината. В случая липсата на пари не е никакъв проблем. Освен куфара, банските и джапанките, вземете усмивката и доброто настроение. И мечтаните / макар и преброени/ дни на отмора, са напълно постижими с промоцията на Кредито.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *