Продължете към съдържанието
Начало » Новини » И замириса на море с CreDirect!

И замириса на море с CreDirect!

И замириса на море с CreDirect!
След няколко месеца на социална дистанция и спазване на задължителни разпоредби е време да се отдадем на заслужена почивка и презареждане с позитивни емоции. В разгара на лятото мислите за пътешествия и морски преживявания ни завладяват и опитът да се фокусираме в друго, често е неуспешен. Ето защо, ние от CreDirect решаваме да се възползваме от настъпилите горещи дни, за да планираме предстоящата ваканция. Разбира се, че в плановете си включваме и вас, клиентите!

Верни на себе си и през този сезон полагаме старание да създадем допълнително настроение, като разнообразим ежедневието ви с приятна изненада. „И замириса на море“ е мотото на сезонната промоционална кампания на CreDirect, която вече е в сила и през следващите месеци ще ви даде шанс да спечелите страхотни придобивки за лятната си екскурзия. Вземете потребителски кредит или кредит до заплата в периода между 01.07 и 21.08.2020 г. и ще бъдете включени в жребия за спечелване на страхотни изненади. Можете да получите един от двадесет плажни комплекта, които съдържат всичко необходимо за пълноценно плажно преживяване или една надуваема лодка, с която да покачите градуса на морските забавления.

Въпреки необичайната ситуация, причинена от коронавируса, ние от екипа на марката за бързи кредити CreDirect, ви уверяваме, че през последните месеци не позволихме фокусът ни да бъде изместен. Наш основен приоритет остава намирането на бързо финансово решение за всеки един клиент. В настоящата динамична обстановка, ние се стараем да реагираме адекватно, като не спираме да работим над усъвършенстването на своите кредитни продукти. Мобилизирали сме усилията си в предлагането на гъвкави условия, адаптиращи се с непрестанно променящото се ежедневие.

В случай, че имате нужда от финансова консултация и бърз заем, който максимално точно да отговаря на личните ви нужди и изисквания, доверете се на кредитните продукти на CreDirect. Изберете потребителски кредит на месечни вноски или бърз кредит до заплата и си осигурете независимост и спокойствие през лятото. Да кандидатствате за онлайн заем в нашия сайт е лесно, а процедурата по одобрение на вашата заявка отнема броени минути, защото знаем колко важен фактор е времето и ценим вашето!
Почивката е на една ръка разстояние със заем от CreDirect, а като бонус получавате шанс да спечелите и някоя от промоционалните ни награди!

Не губете време, а вземете инициативата в свои ръце и се доверете на късмета си през този сезон! Грабнете шанса си сега на www.credirect.bg.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *