Продължете към съдържанието
Начало » Новини » Какво предприемат банките във връзка с Извънредното положение след като БНБ прие мораторума върху кредитите!

Какво предприемат банките във връзка с Извънредното положение след като БНБ прие мораторума върху кредитите!

Какво предприемат банките във връзка с Извънредното положение след като БНБ утвърди реда за мораториуми върху плащанията по банкови кредити!

Тук ще може да намерите актуална информация за действията на банките след като БНБ утвърди реда за мораториуми върху плащанията по банкови кредити

С оглед на извънредната ситуация и предвид препоръките на здравните власти, ние от Избирам.бг сме загрижени за вашата безопасност и здраве и затова ви съветваме, че онлайн консултирането е най-бързото и удобно решение за вашата финансова култура и е най-безопасният начин, без да се налага да излизаш от дома си.

Предоставяме ви актуална информация за това какво предприемат банките след като БНБ утвърди реда за мораториуми върху плащанията по банкови кредити.

Тук ще може да намерите актуална информация за действията на банките след като БНБ утвърди реда за мораториуми върху плащанията по банкови кредити. Облекченията по кредитни продукти, отсрочване на изискуеми задължения, кредитна ваканция, както и другите препоръки към техните клиенти.

УниКредит Булбанк ще подкрепи клиентите си, засегнати от кризата с COVID-19
TBI Bank се присъединява към общите мерки във връзка с пандемията от COVID-19, оповестени от Българска народна банка
Пощенска банка предприема редица мерки и предложения, насочени към засегнатите от пандемията от COVID-19 кредитополучатели
Банка ДСК подкрепя клиентите си, засегнати от кризата с Covid-19, въвеждат облекчаващи мерки за отсрочване и уреждане на задължения
Клиентите на Fibank ще имат възможност да отлагат плащанията по кредити
Алианц Банк България с програма за отсрочване и уреждане на плащания по договори за кредит
Клиентите на ОББ могат да поискат до 6 месеца отсрочка на кредитите си от вкъщи през сайта на банката
Райфайзенбанк подкрепя клиентите си във времето на пандемия с възможност да предоговорят кредитите си
ЦКБ предлага облекчаващ механизъм за обслужване на кредитите на своите клиенти
Грижа за клиента от Търговска банка Д
Тексим Банк подкрепяме своите клиенти , като им предлагаме конкретни мерки за облекчаване на обслужването на кредитните им задължения

Клиентите трябва да заявят изрично пред обслужващата ги банка, че желаят да се възползват от предлаганите облекчения.


Тук ще може да намерите първоначалните действията на банките във връзка с Извънредното положение: Какво предприемат банките във връзка с Извънредното положение!

СЛЕДЕТЕ ПОВЕЧЕ ПО ТЕМАТА ТУК!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *