Продължете към съдържанието
Начало » Новини » Какво представляват потребителските онлайн кредити от небанкови организации и кога да ги изберем пред банковите?

Какво представляват потребителските онлайн кредити от небанкови организации и кога да ги изберем пред банковите?

потребителски онлайн кредит

В настоящият материал отговаряме на основните въпроси, свързани с потребителските онлайн кредити от небанкови финансови институции

В динамиката на днешното ежедневие, често може да попаднем в ситуация, която изисква от нас да имаме допълнителни средства. Представете си, например, че пералнята ви се развали, а заплатата е далече, спестяванията, които имате ще покрият разхода, но пък ще останете без сигурността им, ако нещо друго се случи.

Какво да правите в този случай?

Роднините и приятелите са хората, към които можете да се обърнете, но често те също имат своите собствени разходи и нямат възможността да помогнат, дори да искат.


Ето защо, най-доброто, което можете да направите, в случай на спешна нужда от определена сума пари, е да се обърнете към финансова институция, която ще ви помогне бързо и лесно да решите проблема си. Тук на помощ идват потребителските онлайн кредити от небанкови организации.

В Izbiram.bg нашата основна цел е да помогнем на читателите си, като представим най-добрите и изгодни финансови услуги, предлагани на родния пазар. Така ще ви спестим време, което ще прекарате в чудене и пресмятане. Izbiram.bg постоянно разглежда различните продукти и услуги на финансовите компании, като набляга на следните техни характеристики – цена, условия, удобство, бързина и качество на обслужването. Ето защо в настоящият материал отговаряме на основните въпроси, свързани с потребителските онлайн кредити от небанкови финансови институции.

Какво представляват?

Подобно на потребителските кредити отпускани от банките, тези от небанковите финансови институции се връщат на равни месечни вноски. За разлика от банките обаче, тук всичко става по-бързо, онлайн и са необходими много по-малко документи. И докато сумите в банките започват от 1000лв и могат да стигнат до десетки хиляди, то понякога нямате нужда от чак толкова голяма сума. За щастие, потребителските кредити от небанкови финансови институции са за по-малки суми. Такъв пример е компанията Credirect, която предлага на своите клиенти потребителски онлайн кредит за суми от 200 до 1 500лв.

Какво ги различава от другите бързи кредити?

Най-често бързите кредити се отпускат „До заплата”. Те идват в точния момент, но трябва да се върнат на една вноска, която включва изтеглената сума плюс лихвите. За много хора това е голямо натоварване към месечния бюджет, което може да доведе до по-сериозно финансово затруднение. За разлика от тях, потребителският онлайн кредит от небанкова финансова институция се връща на равни месечни вноски, чиито брой е избран от клиента, в зависимост от възможностите му. Така получавате гъвкавост и свободата сами да прецените каква сума можете да отделите за връщането на кредита.

А лихвите какви са?

Лихвените проценти при потребителските онлайн кредити, отпуснати от небанкови финансови институции не надвишават законовата годишна лихва. Ето пример за това какво ще вземете и върнете, ако се обърнете към Credirect с желанието за потребителски кредит:„При отпуснат заем от 500 лв. за срок от 5 месеца, в случай на коректно изпълнение на всички задължения по договора за кредит, общата дължима сума по кредита ще възлиза на 559,14 лв.“

Потребителските онлайн кредити от небанкови финансови институции са бърз и лесен начин да разрешите временното си финансово затруднение, като ви дават гъвкавост, надеждност и прозрачност на условията.

Ако имате нужда от малка финансова подкрепа, ние от Izbiram.bg ви препоръчваме кредитите от CreDirect. А сега специална промоция от тях! Без лихва за всеки нов клиент, заявил своя Кредит до заплата! Взимаш 500 лв. Връщаш 500 лв.!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *