Продължете към съдържанието
Начало » Новини » Какво трябва да знаем за бързите кредити, отпускани в офис или у дома?

Какво трябва да знаем за бързите кредити, отпускани в офис или у дома?

офис с хора

Ето какво трябва да знаете за бързите кредити, ако се нуждаете от заем и предпочитате да посетите офис или да Ви посетят у дома.

След като миналата седмица Ви запознахме с особеностите на бързите онлайн кредити, днес ще Ви кажем няколко думи за „класическите” заеми – тези отпускани в офис на фирмата или неин партньор.

Този вид кредити се предпочитат от хора, които държат на личния контакт пред това да потърсят заем „без да стават от компютъра”. Отпускат се по два начина – в офис или у дома, чрез посредничеството на кредитен консултант. Той ще Ви разясни условията и ще Ви посъветва кой кредит е най-добър за Вас. Ще Ви помогне при попълване на искането и в последствие ще Ви съдейства при внасяне на погасителните вноски.

Фирмите, които отпускат такива кредити са: КредиХелп – в офис на фирмата; Провидент – у дома; Сити кеш – в офис на фирмата; Изи кредит – у дома; Вива кредит – в офис на фирмата или офис на неин партньор; Кеш кредит – в офис на фирмата или в офис на неин партньор; Ай Еф Джи Лизинг- в офис на неин партньор; Профи кредит – в офис на фирмата; Фератум- в офис на партньор на фирмата.

Фирмите с подобни кредити имат широка мрежа от собствени и партньорски офиси в цялата страна. Но все пак проверете предварително дали можете да намерите избраните от Вас бързи кредити в населеното място където живеете.

Кредитите се плащат само и единствено на няколко равни вноски. Според фирмата и вида кредит погасяването може да става седмично, двуседмично или месечно. Ето и основните фирми и периоди:
КредиХелп – седмично, двуседмично, месечно; Провидент – седмично; Сити кеш – седмично, двуседмично, месечно; Изи кредит – седмично, месечно; Вива кредит – двуседмично; Кеш кредит – месечно; Ай Еф Джи Лизинг- месечно; Профи кредит – месечно; Фератум – месечно.

За да се ориентирате по-лесно може да разгледате секция фирми на сайта на Izbiram.bg.

При фирмите предлагащи такива кредити усвояването и връщането на заема става по няколко начина: банков път, в брой в офис на фирмата, в брой в офис на партньор или в брой на касите на Изи и Фаст пей. Проверете предварително начина по който ще получите и върнете парите. Ако фирмата отпуска кредити само по банков път, а Вие нямате лична банкова сметка, или тя е запорирана, независимо, че другите условия Ви устройват, трябва да се ориентирате към друг кредитор. Що се отнася до плащането в брой трябва също да сте информирани дали фирмата изплаща в брой в своите офиси, в офисите на своите партньори, или чрез системите на Изи пей и Фаст пей, за да направите избор, както спрямо предпочитанията си, така и спрямо това дали услугата е достъпна в населеното място, в което живеете.

Ето основните начини и фирми:
КредиХелп – в брой в офис/банков път; Провидент – у дома; Сити кеш – в офис на фирмата/банков път; Изи кредит – у дома/банков път/в офис на фирмата; Вива кредит – в брой в офис на фирмата/офис на неин партньор/банков път; Кеш кредит – в офис на фирмата или в офис на неин партньор/връщане банков път/Изи пей; Ай Еф Джи Лизинг- банков път/пощенски запис; Профи кредит – банков път/Изи пей; Фератум – получаване по банкова сметка/връщане в брой на каса на Изи пей или офиса, където сте кандидатствали.

Всички фирми изискват потребителя да заплати допълнителна услуга, гаранция или неустойка (освен дължимите такси и лихви), за да може той бързо и лесно да получи желания кредит. Цените на тези допълнителни услуги са включени в нашия Кредитен калкулатор.

Ако се нуждаете от кредит и предпочитате да посетите офис на фирмата или да Ви посетят у дома, попълнете : Кредитния калкулатор на Izbiram.bg и разгледайте резултатите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *