Продължете към съдържанието
Начало » Новини » „КЕШ, КЕШ и още КЕШ!“ с бърз заем CITYCASH

„КЕШ, КЕШ и още КЕШ!“ с бърз заем CITYCASH

Цялата изминала 2020 година промени трайно начина ни на живот и възприятие за света около нас. Възникналата пандемия и последвалите ограничителни мерки повлияха както на икономиката на страната ни и развитието на отделните браншове, така и на финансовото състояние на много домакинства. Научихме се да живеем в една изключително динамична, непредсказуема и предизвикателна обстановка. Осъзнахме колко е важно да сме адаптивни и гъвкави, да сме разумни финансово и да приоритизираме правилно най-важните за нас неща.

Може да се каже, че така посрещнахме и новата 2021 година, която засега се очертава също така непредвидима, макар и вече да се понаучихме да живеем в така наречената „нова действителност“. Все пак, каквото и да се случва, е важно да си осигурим финансово спокойствие и да продължим да следваме целите и плановете си, които ни правят щастливи. А за да постигнем това, трябва да се научим да бюджетираме правилно, да внимаваме и следим за какво харчим парите си, да се опитваме постоянно да оптимизираме месечните си разходи.

Когато решим да теглим кредит, е важно да сме разумни и напълно информирани, правейки избора на най-подходящия заем за нас. Внимателно да изберем погасителния план, размера на вноските и периодичността им. Да си направим предварително проучване и да се спрем на най-изгодното кредитно предложение за нас. И ако точно сега не ви достигат паричните средства и имате нужда от бързо и лесно финансово решение, може да вземете бърз кредит CITYCASH и ще имате възможността да си спечелите една от многото всекидневни КЕШ награди!

Осъзнавайки трудното и предизвикателно настояще на повечето българи, финансовата институция Сити Кеш реши да поднови промоционалната си кампания „Кредит вземи и още КЕШ спечели!“ и да раздаде още много парични награди, на стойност от 100 до 1000 лева. Това предложение идва за пореден път в много подходящо време, когато всеки се нуждае от свежи пари и допълнителни парични средства, и за радост на дамите кампанията започва от 8-ми март.

Промоцията „Кредит вземи и КЕШ спечели“ бе проведена за първи път още през лятото на 2019 година и оттогава до днес, Сити Кеш периодично я подновява, за да зарадва десетки с неочакваните КЕШ награди и да подпомогне финансово семейните бюджети на клиентите си.

Веселият и атрактивен телевизионен клип, с пеещите баби, както вече всички го наричат, също се наложи като запазена марка на кредитната институция. Усмихнатите баби често присъстват и на останалите рекламни материали на CITYCASH. А от телевизионния ефир може да се запознаете и с много от щастливите печеливши, които разказват за късмета си от получената парична награда.

От промоцията „Кредит вземи и пак КЕШ спечели!“ може да се възползвате от 8-ми март до 4-ти май 2021 година. Всички нови за компанията клиенти, сключили договор за бърз кредит CITYCASH в този период, участват в тегленията за КЕШ наградите, на случаен принцип. Всеки работен ден един късметлия ще печели 100 лева в брой, а за Великден ще бъде изтеглена и поредната голяма награда, на стойност 1000 лева. Имената на всички изтеглени щастливци ще бъдат обявявани всекидневно на фейсбук страницата на CITYCASH, както и на сайта на компанията, където може да се запознаете и с пълните условия на промоцията.

CITYCASH – КЕШ, КЕШ и още КЕШ!

Етикети:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *