Продължете към съдържанието
Начало » Новини » Кеш Кредит – първата небанкова институция, която въвежда услугата Cash Back за лоялни клиенти

Кеш Кредит – първата небанкова институция, която въвежда услугата Cash Back за лоялни клиенти

Кеш Кредит – първата небанкова институция, която въвежда услугата „Cash Back“ за лоялни клиенти

Компанията цели да изгради още по-силна връзка с клиентите си, като им предлага нови поощрения да поддържат добра кредитна история.

Кеш Кредит, една от водещите фирми за бързи кредити в България, въвежда нова услуга за своите лоялни клиенти – Cash Back. Така компанията се превръща в първата небанкова институция в страната, която предлага на потребителите си възможността да спечелят реални пари обратно.

Cash Back е най-новото предложение, част от лоялната програма на Кеш Кредит, което дава шанс на коректните клиенти на компанията да усвоят точките, които са събрали, благодарение на навременното погасяване на кредит. Именно тези точки могат да бъдат спечелени обратно от потребителя под формата на отстъпка от последната вноска по заема или да му бъдат изплатени директно в брой. Различните варианти за използването на услугата са съобразени с индивидуалните предпочитания, като това може да се случи в офисите на компанията в цялата страна, с едно кликване в сайта или чрез обаждане в кол центъра на компанията.

Основен приоритет за Кеш Кредит винаги е бил индивидуалният подход към клиентите, със силен акцент върху финансовата им култура и навици. Затова и компанията е разработила устойчива програма за лоялност, която ги поощрява да погасяват задълженията си навреме. В Кеш Кредит добрите клиенти плащат по-малко. Така те са мотивирани да поддържат кредитната си история добра и постепенно стават подходящи и за банкови продукти. Като част от програмата, лоялността на клиентите се награждава, освен с Cash Back и с разнообразни подаръци от каталога на Кеш Клуб, отстъпки от цената на услугите, стигащи до 25%, и дори възможност за безлихвени кредити.

Всеки е благодарен, когато си лоялен, но само Кеш Кредит ти дава пари в брой в замяна!

Разбери как да вземеш своя Cash Back на www.cashcredit.bg или на безплатния телефон: 080020088!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *