Продължете към съдържанието
Начало » Новини » Кой е най-бързият кредит в България?

Кой е най-бързият кредит в България?

Кой е най-бързият кредит в България?

Колко са бързи бързите кредити в България? Вижте резултатите от нашето пазарно проучване!

Темата за кредитирането не е една от основните теми само за екипа на Izbiram.bg. Това е важна тема за много от хората в България. Важна е и за бизнеса. Защото светът, в който живеем, е така устроен, че всичко е обвързано с парите. Те са тези, които определят стойността на всяка вещ, услуга и на всеки труд.

Затова и ние, от екипа на Izbiram.bg, решихме да проведем независимо пазарно проучване в рамките на месец април и май 2017г.. Това проучване ще ни позволи да измерим скоростта на „бързите“ кредити – от момента на подаване на необходимите данни от клиента, до получаване на окончателен отговор от компанията. С него ще намерим отговор на въпроса – „Бързи ли са наистина бързите кредити?“

В това пазарно проучване ще участват само хора, които са с добра кредитна история; хора, които са нови клиенти за всяка компания от бранша; хора, които са без никакви кредитни задължения и имат доходи около и над средните за съответната възрастова група.

Резултатът от проучването ще го обявим публично пред всички в рамките на месец май.

Защо е важно да знаем кои са най-бързите кредити в България и какви са предимствата един кредит да е наистина бърз?

В днешните забързани темпове, особено в големите градове, където е съсредоточен основно бизнеса, (съответно и работната сила, в лицето на средностатистическия българин), е важно всеки да може да реагира възможно най-бързо при непредвидени ситуации, особено неблагоприятни такива.

За всеки от нас е важно да може да разчита на бърза реакция при застрашено здраве или живот; неизбежен или наложителен ремонт, вследствие природно бедствие, пожар или наводнение от съседи; повреда на автомобила, /който днес вече не е лукс, а необходимост/ и още много други.

Това е от особено важно значение в моменти на липса или недостигащи налични средства при определена ситуация.

За какво е важно да се внимава и следи при такъв тип бърз кредит?

При този тип кредитиране е много важно да обърнем внимание на няколко основни и важни неща:

  • Допълнителни такси и условия. Важно е всеки да се запознае с всички общи условия и допълнителни изисквания на фирмите кредитори – там обикновено са всички важни подробности.
  • Условия, предпоставки и последствия при закъсняло плащане. Защото никой от нас не е застрахован от непредвидени обстоятелства.
  • Оскъпяване. Това е едно от най-важните условия за всеки клиент. Затова е много важно да не се повлиява от притегателната сила на ниската вноска за изплащане, а да провери с калкулатора в нашия уебсайт каква е крайната сума, която е дължима.
  • Надеждност и добра репутация на Компанията – кредитор. Може да се доверите на компаниите, които присъстват в нашия уебсайт, тъй като техните услуги са изпробвани от нас многократно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *