Продължете към съдържанието
Начало » Новини » Колко е важно да се спестява по левче на ден?

Колко е важно да се спестява по левче на ден?

левче на ден

Предлагаме на вашето внимание един иновативен метод за спестяване: По левче на ден..

Спестяването е едно от нещата, които всеки финансово грамотен човек превръща в свой навик. То e това, за което най-много се говори щом стане въпрос за пари. Всеки знае, че колкото повече спестявания има, толкова по-спокоен ще се чувства в случай на нужда, критичен случай, или когато просто реши да се поглези с нещо по-скъпо.

Предлагаме на вашето внимание един иновативен метод за спестяване: По левче на ден..

Ето каква е идеята: Младите хора са ъпгрейднали ритуала със събиране на монети в касичка по точно практикуват алтернативното спестяване на левчета.Те събират монетните левчета, които им попадат и не ги харчат за определен срок. Този тип спестяване е много актуален сред по-младите хора, защото не го усещат по джоба си. Левче на ден ще ви осигури 365 или 366 лева за годината, в зависимост от броя на дните.

Тенденцията с левчетата е много актуална, без това да тежи на бюджета ви. Ако прилагате този тип спестяване стриктно само след няколко месеца ще имате настрана една сума, която можете да увеличите или с която да постигнете отдавна мечтана цел.

А защо не промените ритуалът със спестяване на новата разменна монета от 2 лева..

Един чудесен начин за спестяване на по-голяма сума. Това ще ви осигури двойно повече спестяване на година от този метод с левчето. Няма да забогатееш, но ще се дисциплинираш, ще ти е по-готино и ще имаш пари за извънредните случаи, в които ти потрябват.

Не подценявайте и останалите монети!

С тях е свързан един от най-лесните начини да спестявате. Монетите имат огромна сила, ако се комбинират с търпение. Упражнението е лесно, всяка вечер събирайте всички монети, които имате в себе си, в касичка. Така те ще се натрупват, а вие няма да се изкушавате да ги харчите. Този метод не е много бърз, но е сигурен. Ако го правите постоянно, за половин година може да се сдобиете с 300 до 600 лв. – средства, които също можете да вложите при останалите си спестявания или с които да си осигурите мечтана по-скъпа покупка.


Няма универсална система, която да следвате, за да спестявате пари. Просто се придържайте към правилото: „Колкото по-рано, толкова по-добре” и изберете сами най-подходящия начин да увеличите спестените средства. Бъдещето Ви зависи от Вас!

Izbiram.bg стартира образователна кампания, от която ще научите повече за личното финансово планиране – „Какво е лично финансово планиране или правилно ли е да живеем ден за ден?“

Сравнете условията на всички бързи кредити

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *