Продължете към съдържанието
Начало » Новини » Кредитите от Мини Заем по Коледа са с 30% отстъпка – възползвайте се!

Кредитите от Мини Заем по Коледа са с 30% отстъпка – възползвайте се!

Мини Заем по Коледа
За поредна година Мини Заем е от помощ на всички клиенти, които имат нужда от малко допълнителни средства, за да направят Коледата си още по-прекрасна.

От небанковата институция стартират Коледна кампания, в която могат да участват всички, които искат да спестят от разходите си по кредитите.

Какви са условията на Коледната кампания на Мини Заем?

От 07 до 23.12.2017 г. всеки клиент , който е одобрен за бърз кредит ще му бъдат начислени 30% по-ниски разходи по кредита.

Отстъпката важи за всички кредитни продукти, които кредитната институция предлага – кредит до заплата или кредити на вноски.

Своето желание за кредити с отстъпка могат да заявят както редовни, така и нови клиенти, тъй като желанието на MiniZaem.bg е да даде възможност на всички да получат възможност да се възползват от намалението на разходите по кредита, който са усвоили.

Как се кандидатства?
Кандидатстването е напълно стандартно – през сайтa www.MiniZaem.bg или в офис на кредитен посредник.

Как се получават парите?

Отново по напълно стандартен начин – ако сте одобрени ще бъдат по сметката ви до няколко часа.

Кое е различното?

Ще получите финансовите средства, които смятате, че са ви нужни по Коледа, но ще спестите 30% от разходите по кредита или казано по друг начин – взимате кредита, който искате, но връщате с 30% по-малко.

От дружеството са наясно, че дните около Коледа са изпълнени с много нерви и напрежение, а заплатата точно преди коледните празници никога не стига.

За да направят Коледата на всички свои клиенти наистина спокойна, весела и щастлива, подаряват на всеки, които има нужда от бърз кредит с почти една трета по-ниски разходи. Възползвайте се!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *