Продължете към съдържанието
Начало » Новини » Кредитна компания Мини Заем зарадва своите потребители с намаление на лихвите по бързите потребителски кредити

Кредитна компания Мини Заем зарадва своите потребители с намаление на лихвите по бързите потребителски кредити

Кредитна компания Мини Заем зарадва своите потребители с намаление на лихвите по бързите потребителски кредити

Небанковата финансова организация намали разходите по кредитите

Вече осем години MiniZaem.bg предоставя онлайн кредити на българските потребители. За да отбележи годишнината от създаването си, от 20.02.2019 г. небанковата финансова организация намали разходите по кредити изтеглени за срок 7 до 18 месеца.


Така всеки неин клиент, без значение дали е редовен или нов може да се възползва от още по-изгодните условия по кредитите на вноски.

Мини Заем е компания, която е добре позната на българските потребители и която се ползва с огромното им доверие.

Усилията, които полагат от ФИ да предоставят все по-изгодни условия на своите клиенти се отплащат многократно.

Усилията, които полагат от ФИ да предоставят все по-изгодни условия на своите клиенти се отплащат многократно.

В Izbiram.bg нашата цел е да информираме максимално изчерпателно потребителите, които имат нужда от конкретни финансови услуги. Така им помагаме с лекота да сравнят, анализират и изберат най-подходящият според нуждите си продукт, който българските финансови институции предлагат. Ето защо постоянно правим преглед на различните финансови продукти, като изследваме техните цени, условия, достъпност, срок и качество.

За да Ви спестим ровенето из различни сайтове, ние от Избирам.бг с помощта на нашият калкулатор за сравнение на бързи потребителски кредити сравнихме къде може да получим най-изгоден кредит.

Сравнението показва, че Мини Заем предлага най-изгодни условия за заеми на вноски за период от 9, 10, 11 и 12 месеца. За кредити, изтеглени за период от 2 до 8 вноски кредитната компания се нарежда в Топ 3 на компаниите с най-изгодни и гъвкави условия.

От финансовата организация развиват много добра социална политика, предоставяйки на своите клиенти възможност за предсрочно погасяване на кредити без такси и с начисляване на лихвата с абсолютна точност до деня на плащане. Помислили са и за коректните си клиенти като им предоставят възможност да се възползват от специални програми за лоялни потребители.

За осемте години на своето съществуване, Мини Заем непрестанно се развива и усъвършенства, за да може да предложи възможно най-изгодните и гъвкави бързи потребителски кредити на своите потребители.

От компанията знаят, че доверието на клиентите се печели с коректност, прозрачност и най-вече с изгодни и гъвкави условия по кредитите. Затова продължават да работят усилено в посока намаляване разходите по усвоените заеми, като само за шест месеца вече два пъти са намалили тези разходи… и това е само началото.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *