Продължете към съдържанието
Начало » Новини » Кредитна компания Мини Заем празнува десетия си рожден ден

Кредитна компания Мини Заем празнува десетия си рожден ден

Преди десет години си поставихме една – единствена цел, която следваме и до днес: Да работим усилено в посока предоставяне на качествени кредитни услуги при прозрачни и възможно най-изгодни условия за своите клиенти.

Положихме много усилия, за да спечелим доверието на клиентите си и да им покажем, че няма нищо лошо в бързите кредити, ако са предлагани при ясни, прозрачни и точни условия.

Година след година разработвахме нови кредитни продукти, които да работят в полза на нашите потребители. Проведохме и продължаваме да провеждаме промоционални кампании, допитваме се до клиентите си и се стремим да сме винаги до тях, осигурявайки им финансовата помощ, от която се нуждаят.

Днес, десет години след първия си отпуснат кредит можем с гордост да кажем, че сме сред водещите кредитни компании и предлагаме кредити при едни от най-изгодните условия. Днес можем да се похвалим, че според кредитния калкулатор на Izbiram.bg компанията ни предоставя най-изгодните онлайн заеми за вноски от 6 до 12 месеца сред всички останали компании.

Но ние знаем също така, че успехът, който сме постигнали не е само наш, а на всички наши клиенти, които ни подкрепят и ни се доверяват от самото начало до днес.

Затова искаме да им кажем едно огромно „Благодарим!” и да покажем признателността си, като ги поканим да отпразнуваме заедно 10 – тия рожден ден на Мини Заем. По повод десетата ни годишнина направихме поредното намаляване на разходите по кредитите до заплата и на вноски.

Специалната ни промо кампания ще продължи през целия месец март и всеки, който през този период има нужда от някой от кредитните ни продукти ще ги получи с приспаднати 10% от разходите.

От Мини Заем знаем, че можем още повече и ще продължим да работим още по-упорито, за да предлагаме на българските ни приятели и клиенти онлайн кредити при още по-изгодни условия.

Етикети:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *