Продължете към съдържанието
Начало » Новини » Кредито – новата услуга за всеки, който има нужда от пари!

Кредито – новата услуга за всеки, който има нужда от пари!

Кредито – новата услуга за всеки, който има нужда от пари!
Имате спешна нужда от пари? Чудите се към кого да се обърнете за помощ? Притеснявате се, че не можете да потърсите на заем от близките си, а сумата не е толкова голяма, че да искате кредит от банката?

Тогава решавате да прибегнете към тегленето на потребителски кредит. В интернет можете да намерите всякакви компании, които предлагат услугата, но как да откриете най-подходящия кредит за нуждите си?

Искате финансова помощ, която няма да натовари прекалено много месечния Ви бюджет. Искате лесно кандидатстване без излишни формалности. Искате изгодни и прозрачни условия с възможно най-малко такси.

Ако искате гъвкавост и условия, които отговарят на личните Ви нужди, доверете се на новата услуга на Кредито!

Какво представлява Кредито?

„КРЕДИТО“ ООД е небанкова финансова институция, с основна дейност финансиране на физически лица. Продуктите, които предлагаме, са изцяло съобразени с търсенето и нуждите от кредитни услуги в България.

Нашата основна цел е да предложим на клиентите си сигурност и финансова стабилност. Искаме да се наложим на пазара като компания, на която можете да разчитате в труден за Вас момент.


Нашата основна мисия е да Ви съдействаме бързо, лесно и при прозрачни условия от самото начало на Вашето кандидатстване.

Парите, от които спешно се нуждаете, ще бъдат при Вас до минути.

В лицето на Credito можете да откриете своят доверен партньор.

Какво е нужно, за да кандидатствам за кредит в Кредито?

Ако имате нужда от средства и искате индивидуално отношение, доверете се на Кредито. Единственото, което трябва да направите, е да попълните заявление за кредит през форма за контакт, мейл или да се обадите по телефона.


Необходимо е да изберете продукт и срок на връщане, да попълните нашата изцяло онлайн форма за кандидатстване, с максимално улеснено попълване и да очаквате нашето становище на мейл и телефон. Също така е необходимо да имате две лица за контакт, които могат да бъдат познат, друг роднина, приятел, работодател и/или колега, които да са пълнолетни български граждани и да имат постоянно пребиваване в Република България.

Кредито ООД е възможно да направи контакт с посочето от Вас лице за потвърждение.

За кого е подходяща услугата на Кредито?

Услугата е подходяща за Вас, ако имате нужда от спешни средства и сте пълнолетен Български гражданин, който работи по трудов или друг ти договор чрез който получава доход.

Ако имате спешна нужда от пари, ние ви препоръчваме кредитите от Кредито.

Кредито предлага на своите клиенти уникална оферта – 0% лихва за първи кредит Супер Експрес! Супер възможност за удължаване на падежа ви с 15 дни по желание на клиента и без оскъпяване! Възползвайте се СЕГА!


Сравнете условията на фирмите за бързи кредити с помощта на нашия Калкулатор за бързи кредити и разберете кои са най-изгодните онлайн кредити. При нужда от заем кандидатствайте бързо, лесно и удобно, чрез бутон „Избери”.

Ако и вие имате въпроси, свързан с бързите кредитите, можете да ни ги зададете във форума на сайта, или на e-mail: info@izbiram.bg.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *