Продължете към съдържанието
Начало » Новини » „Кредит вземи и още КЕШ спечели“ със CITYCASH се завръща

„Кредит вземи и още КЕШ спечели“ със CITYCASH се завръща

„Кредит вземи и още КЕШ спечели“ със CITYCASH се завръща
2020 година успя да изненада всички със своите непредсказуеми и предизвикателни събития, които продължаваме да наблюдаваме и към днешна дата. Последиците от настъпилата пандемия от коронавирус и възникналата икономическа криза по целия свят, все още се усещат. Бъдещето продължава да е все така несигурно и неочаквано, въпреки че всички постепенно се научихме да живеем и работим в така модерно наричаната „нова реалност“. И без да усетим половината година отмина, настъпи есента, а с нея и допълнителните разходи.


За съжаление, все още доста хора са с намалени заплати, имат по-малко работни ангажименти, като не малко са все още напълно безработни. А сметките се трупат, вноските, таксите очакват своите плащания. Всеки родител с нетърпение чака да изпрати детето си в първия учебен ден или да го подготви за университета. Но тези хубави и щастливи мигове са съпроводени и с не малко финансови средства.


Успоредно с това си мислим за настъпващия по-студен и мразовит период от годината. Трябва да осигурим семейния уют и топлина, да довършим започнатия ремонт или да закупим нов уред за отопление. Да се подготвим за по-високите сметки през зимата, а и винаги ще изникне някой непредвиден разход, който трябва спешно да покрием. Здравето също е изключително важно и не трябва да се пренебрегва, особено и по време на пандемията. Но всяко лечение, медикаменти, лекарства, хранителни добавки, витамини също струват пари.


Всички знаем и са ни учили, че е добре да имаме достатъчно заделени средства и да спестяваме постоянно. Често четем съветите на финансови експерти и консултанти и се опитваме да ги прилагаме, но всъщност в повечето случаи осъзнаваме, че семейният ни бюджет не може да покрие всичките ни финансови нужди. В такива моменти, освен да се обърнем към близки и приятели за финансова помощ, лесно и бързо решение е да изтеглим бърз кредит, който да е изцяло съобразен с нашите потребности и желания, както и възможности за изплащане. А какво по-хубаво, ако имаш и шанса да спечелиш подарък, и то пари в брой! С бърз заем CITYCASH можеш да спечелиш парична награда от 100 до 1000 лв. още сега.


В много подходящ момент кредитната институция взе решението да поднови промоционалната си кампания „Кредит вземи и още КЕШ спечели“ и да зарадва още много свои клиенти с всекидневни КЕШ награди. Като за пореден път доказа, че винаги мисли за своите потребители и техните финансови нужди, и как да направи кредитните си продукти максимално достъпни и удобни за ползване. В трудна ситуация като тази показва готовност да ги подкрепи с допълнителни финансови средства под формата на парични награди, които да подпомогнат семейния им бюджет и ежедневни разходи.


Промоционалното предложение „Кредит вземи и още КЕШ спечели“ е актуално от 5-ти октомври до 31-ви ноември 2020 година, като всеки нов клиент, сключил договор за паричен заем CITYCASH, ще участва в тегленето на ежедневни КЕШ награди, на случаен принцип. Всеки делничен ден един късметлия ще печели парична награда на стойност 100 лв. в брой. Компанията реши да даде и една специална голяма награда – 1000 лв., която със сигурност ще е огромна приятна финансова изненада за някой щастливец.


Имената на изтеглените печеливши ще се обявяват всеки ден във фейсбук, както и на www.citycash.bg.


Ако и ти имаш нужда от свежи пари и наличните финансови средства не ти стигат, не чакай, а вземи бърз заем на вноски CITYCASH и се възползвай от новите промоционални условия. Само сега имаш и възможността да си спечелиш една от многото парични награди.


CITYCASH – всекидневни КЕШ награди от 100 до 1000 лева!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *